Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Een bruiloft in Kasteel De Schaffelaar

Dáár was het aanzoek waar je al jaren van droomde. Wil je met mij trouwen? Ja, ik wil! Dat is een felicitatie waard. Tegelijkertijd start ook een zoektocht; hoe maken jullie van jullie geplande bruiloft daadwerkelijk een onvergetelijke dag? Kasteel de Schaffelaar in Barneveld helpt je graag op weg.

Een bruiloft plannen is ontzettend gaaf, maar ook een heel spannend proces. Er komt van alles op je af. Eén van de belangrijkste onderdelen is de keuze van een locatie. Kasteel de Schaffelaar is een schitterend decor voor een bruiloft of de viering van een huwelijksjubileum. Deze locatie is geschikt voor een complete invulling van jullie huwelijksdag; van ceremonie, receptie en gezellig dineren tot een spetterende feestavond! 

Mogelijkheden genoeg dus, maar nog belangrijker is de persoonlijke aanpak die bij Kasteel de Schaffelaar vooropstaat. Het zijn tenslotte de kleine dingen die het hem doen. De gastvrouwen en gastheren van de Schaffelaar weten dat; zij hebben jarenlange ervaring in het plannen van bruiloften en andere feestelijke momenten.

Misschien zijn jullie al ver met het plannen van jullie huwelijksdag. Misschien is de oriëntatiefase pas net begonnen. Weet in elk geval dat je als bruidspaar in spe altijd een beroep op Kasteel de Schaffelaar mag doen. Onze gastvrouwen en –heren staan met alle plezier voor jullie klaar. Zij denken graag mee over de planning van jullie bruiloft, de invulling op het gebied van eten en drinken en andere persoonlijke wensen. Zo kunnen we jullie op weg helpen naar die ene onvergetelijke dag.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een romantische kasteelbruiloft in Midden-Nederland? Op 30 juni heten we bruidsparen (in spe) van harte welkom voor een bezichtiging van Kasteel de Schaffelaar. Onder het genot van een drankje vertellen we je tussen 13.00 en 18.00 uur alles over de mogelijkheden voor de viering van jullie huwelijksdag. Ook op andere momenten staan we jullie natuurlijk graag te woord. Neem contact op via de mail of bel telefoonnummer 088-0001540 voor meer informatie.

Bron: Barneveldse Krant

Neem contact op
Open dag