Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Open Toptrouwlocatie Route

Op zondag 14 april heten wij toekomstige bruidsparen van harte welkom om Kasteel De Schaffelaar te bezichtigen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.


Toptrouwlocaties organiseert de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens deze nationale open dag opent Kasteel De Schaffelaar samen met 210 andere trouw- en/of feestlocaties in Nederland haar deuren.

De zoektocht naar een trouwlocatie is een van de belangrijkste punten in de aanloop naar de trouwdag. Het is immers voor velen de dag van hun leven en de locatie is allesbepalend. Dus zijn jullie nog op zoek naar een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft? Kom dan naar de open dag en laat je inspireren. Al onze locaties zijn geschikt voor jullie complete huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig diner tot spetterende feestavond! Kasteel de Schaffelaar is één van de meest romantische trouwlocaties van Midden-Nederland. Het kasteel ligt op een landgoed, heeft een prachtig interieur en is goed bereikbaar. Je kunt er jullie hele huwelijksdag vieren!

Graag ontvangen wij jullie met een drankje voor een rondleiding en geven wij jullie graag meer informatie. Vooraf aanmelden is niet nodig. Ben jij van plan om meerdere locaties te bezichtigen en maak jij gebruik van de Open Toptrouwlocatie Routeplanner? Meld je dan aan op de website van Open Toptrouwlocatie Route.

Wanneer: zondag 14 april 2019
Tijden: 11:00 - 16:00 uur
Adres: Stationsweg 6, Barneveld 

Ik kom kijken!

Jullie kunnen op deze dag ook terecht bij de volgende locaties:

Hoeve Sparrendam
Veenwal 6 - Hoevelaken

Centraal Ketelhuis & Het Oude Magazijn
Soesterweg 320 - Amersfoort

Kasteel Duurstede
Langs de Wal 6 - 7 Wijk bij Duurstede

Het Oude Stadhuys
Markt 1 - Gouda

Het Spaansche Hof

Westeinde 12 - Den Haag

Plan een bezichtiging

Kunnen jullie er tijdens de open dag niet bij zijn? Je bent ook op andere dagen van harte welkom om Kasteel De Schaffelaar van binnen te bewonderen. 

Plan een afspraak in