Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Top Trouwlocatie Route 2018

Op zondag 23 september heten wij bruidsparen van harte welkom om Kasteel De Schaffelaar te bezichtigen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Op zondag 23 september 2018 organiseert Toptrouwlocaties de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de nationale open dag opent Kasteel De Schaffelaar samen met ongeveer 210 andere trouw- en/of feestlocaties in Nederland haar deuren. Van elf tot vier uur kan iedereen met trouwplannen de locatie komen bezichtigen. Naar verwachting gaan deze dag meer dan 1.000 aanstaande bruidsparen op pad om hun droomlocatie te vinden.

De zoektocht naar een trouwlocatie is een van de belangrijkste punten in de aanloop naar de trouwdag. Het is immers voor velen de dag van hun leven en de locatie is allesbepalend. Dus zijn jullie nog op zoek naar een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft? Kom dan op zondag 23 september naar onze diverse locaties en laat je inspireren. Al onze locaties zijn geschikt voor jullie complete huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig diner tot spetterende feestavond!

Ook lenen de locaties zich uitstekend voor het maken van een prachtige huwelijksreportage. Graag ontvangen wij jullie met een drankje voor een rondleiding en geven wij jullie graag meer informatie. Vooraf aanmelden is niet nodig. Ben jij van plan om meerdere locaties te bezichtigen en maak jij gebruik van de OTTLR routeplanner, meld je dan aan op de website van TopTrouwLocaties.nl

OTTLR logo

Ik kom kijken!
Wanneer:   Zondag 23 september
Tijden:       11.00 — 16.00 uur
Adres:       Stationsweg 6 - Barneveld

Jullie kunnen op deze dag ook terecht bij de volgende locaties:

Hoeve Sparrendam
Veenwal 6 - Hoevelaken

Centraal Ketelhuis & Het Oude Magazijn
Soesterweg 320 - Amersfoort

Kasteel Duurstede
Langs de Wal 6 - 7 Wijk bij Duurstede

Het Oude Stadhuys
Markt 1 - Gouda

Het Spaansche Hof

Westeinde 12 - Den Haag

Kom langs en neem een kijkje bij deze prachtige locaties! Jullie zijn van harte welkom!