Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Een droombruiloft: trouwen in Kasteel de Schaffelaar

Maak van jullie bruiloft een droombruiloft en ga trouwen in een eigen kasteel! Gegarandeerd dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt. Ontdek 9 goede redenen waarom een kasteel dé ultieme trouwlocatie is.

trouwen kasteel
Trouwen Kasteel De Schaffelaar

1. Uniek en onvergetelijk
Trouwen hoort een onvergetelijke ervaring te zijn. Je trouwt als het goed is maar één keer in je leven en dat moet een schitterende herinnering worden. Zijn de volgende twee woorden al eens door je gedachte geschoten? Trouwen kasteel? En het landgoed helemaal voor jullie en jullie gasten alleen? Zeg nou zelf, wat is er onvergetelijker dan trouwen in een eigen kasteel. Je weet zeker dat je gasten bij aankomst al onder de indruk zijn! 

2. Setting
Een bruiloft is pas echt geslaagd in een sfeervolle omgeving. Of je voorkeur uitgaat naar sprookjesachtig, romantisch of chic, alles kan in een kasteel. De chique uitstraling van Kasteel De Schaffelaar geeft jullie bruiloft de perfecte setting voor een droombruiloft. Zie je het al voor je? Via de mooie oprijlaan komen jullie en je gasten aan bij de locatie. Je loopt over het landgoed naar het bordes. Drie treetjes op en de kasteeldeuren zwaaien open. Direct waan je jezelf in een sprookjeswereld. Reusachtige kroonluchters, stijlvolle haarden, sierlijke plafonds en zelfs een sterrenhemel; elke zaal en salon is een verrassing op zich. En wat een licht valt er binnen! Het interieur - met veel warme kleuren en natuurlijke materialen zoals fluweel, grof linnen en juten - komt er nog beter door tot zijn recht. 

3. Perfect plaatje
Er is geen mooiere manier om je bijzondere dag vast te leggen dan door middel van een exclusieve fotoreportage bij een kasteel. Elk plekje is fotogeniek op een eigen manier. Neem bijvoorbeeld het prachtige landgoed van Kasteel De Schaffelaar of het sfeervolle interieur van het ksateel: perfect voor een prachtige foto van het bruidspaar.

4. Trouwen kasteel
Handig om te weten is dat Kasteel De Schaffelaar een officieel erkende trouwlocatie is. Dit betekent dat er een trouwambtenaar langs kan komen om de huwelijksvoltrekking te doen. Van fotoshoot tot ja-woord, van borrel tot receptie en van diner tot spetterend eindfeest; je kunt jullie huwelijksdag van begin tot eind vieren op één locatie. Dat scheelt veel stress én reistijd op de mooiste dag van jullie leven.

5. Hoogstaande foodbeleving
Zonder een goed gevulde maag kun je de dansvloer natuurlijk niet op. Daarom verzorgt Kasteel De Schaffelaar de volledige catering van jullie bruiloft, van een uitgeserveerd driegangendiner tot uitgebreid buffet. Geef je voorkeur aan en het wordt geregeld. Zo kun jij genieten van een heerlijk diner voordat je je beste dansmoves laat zien op het feest. 

6. Karakter
Kastelen hebben enorm veel karakter. Zo nemen de houten balken aan het plafond en de glas-in-loodramen je mee terug naar de Middeleeuwen. Om de kastelen een nieuw leven in te blazen is wel gekozen voor een moderne inrichting. Zo krijg je het karakter van vroeger in een jasje van nu.

7. Ruimte in overvloed
De locaties waar je kunt trouwen, hebben ruimte in overvloed. Kasteel De Schaffelaar heeft verschillende zalen waar je uit kunt kiezen. Daarnaast wordt het kasteel omgeven door een bos en kun je gebruik maken van de kasteeltuin. Het maakt dus niet uit of je gezelschap groot of klein is en of het buiten regent of dat de zon schijnt. In een kasteel kan je alle kanten op!

8. Centraal gelegen
Naast betaalbaarheid is de bereikbaarheid van je trouwlocatie ook belangrijk. Kasteel De Schaffelaar is daar perfect voor; makkelijk bereikbaar, eigen parkeerplaatsen en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. 

9. Geen kopzorgen
Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften. De evenementorganisator zorgt er op jullie speciale dag voor dat alles tot in de puntjes op orde is. In plaats van stressen kunnen jullie dus volop genieten van jullie speciale dag. 

Ontdek Kasteel De Schaffelaar
Bezoek de open dag