Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Open huis voor bruidsparen

Op zoek naar een unieke trouwlocatie voor jullie bruiloft? Kom zonder afspraak langs bij Kasteel De Schaffelaar! Zondag 26 mei staan de deuren wagenwijd open tussen 13:00 en 16:00 uur.

Romantische trouwlocatie
Kasteel De Schaffelaar is één van de meest romantische trouwlocaties van Midden-Nederland. Het kasteel ligt op een landgoed, heeft een prachtig interieur en is goed bereikbaar. Tijdens de open dag leiden we jullie rond door officiële trouwlocatie Kasteel De Schaffelaar en ontdek je of het monumentale kasteel bij jullie perfecte plaatje past. De drankjes staan al klaar. Tot dan!

Lees meer over Trouwen in Kasteel De Schaffelaar

Complete huwelijksdag op Kasteel De Schaffelaar
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond! Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Wist je dat je met mooi weer ook buiten op het landgoed kunt trouwen? Tijdens de rondleiding geven we jullie graag meer informatie.

Bekijk Best Wedding Deal

Kom ook kijken bij de volgende locaties:

Het oude Stadhuys (Markt 1 – Gouda)
Centraal Ketelhuis (Soesterweg 320 – Amersfoort)        
Het Oude Magazijn (Soesterweg 320 – Amersfoort)
Kasteel Duustede (Langs de Wal 6 - 7 Wijk bij Duurstede)
Hoeve Sparrendam (Veenwal 6 – Hoevelaken)
Het Spaansche Hof (Westeinde 12 - Den Haag)    

Kom gezellig langs en laat je inspireren! Kan je deze dag niet, maar wil je wel graag de trouwlocatie van jouw dromen bezichtigen? Plan dan een ander moment om de locatie te bezoeken.

Plan een bezichtiging