Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Open huis voor bruidsparen

Op zondag 30 juni 2024 organiseert trouwlocatie Kasteel De Schaffelaar van 11:00 tot 16:00 uur een open dag speciaal voor aanstaande bruidsparen. Ben jij op zoek naar een trouwlocatie voor jullie grote dag? Meld je aan, kies een voorkeurstijd en ontdek een sprookjesachtige trouwlocatie als decor voor jullie bruiloft!

 Romantische trouwlocatie
Kasteel De Schaffelaar is één van de meest romantische trouwlocaties van Midden-Nederland. Het kasteel ligt op een landgoed, heeft een prachtig interieur en is goed bereikbaar. Tijdens de open dag leiden we jullie rond door trouwlocatie Kasteel De Schaffelaar en ontdek je of dit monumentale kasteel bij jullie perfecte plaatje past. Klik op onderstaande button, meld je vooraf aan en ontdek een romantisch kasteel als decor voor jullie grote dag!

Aanmelden open dag

Complete huwelijksdag op Kasteel De Schaffelaar
Deze officiële trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond! Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Wist je dat je met mooi weer ook buiten op het landgoed kunt trouwen? Tijdens de rondleiding geven we jullie graag meer informatie en beantwoorden we direct alle vragen. Natuurlijk staan wij deze dag klaar met een glaasje bubbels om jullie te ontvangen. Stiekem al benieuwd? Bekijk onderstaande rondleiding en neem alvast een kijkje binnen!

Trouwen in Kasteel De Schaffelaar

Liever op een andere dag bezichtigen?
Kom dan langs tijdens een van onze andere open dagen:
- Zondag 1 september 2024
- Zondag 29 september 2024
- Zondag 27 oktober 2024
- Zondag 24 november 2024

Kunnen jullie niet bij één van de open dagen aanwezig zijn maar wil je wel jullie droomlocatie bezichtigen?
Dat kan natuurlijk! Onze wedding adviseurs laten je graag op een ander moment de locatie zien.

Plan een bezichtiging

Bekijk ook deze andere locaties:
- Het Oude Magazijn
Centaal Ketelhuis
Kasteel Duurstede
Oranjerie Hydepark
Hoeve Sparrendam
De Veenderhoeve