Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Vergaderen in Kasteel De Schaffelaar

~ Vergaderruimte Barneveld~

Vergadering

Wil je je relaties ontvangen, personeel toespreken of een product presenteren? Gasten komen één voor één via de oprijlaan over het landgoed aan bij Kasteel De Schaffelaar. Een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling. 

Zalen en capaciteiten

In Kasteel De Schaffelaar bevinden zich 8 multifunctionele ruimtes met alle moderne faciliteiten voor een geslaagde vergadering. De zalen zijn los te huren of kies voor een exclusieve bijeenkomst in het hele kasteel. Dit maakt deze vergaderlocatie in Barneveld geschikt voor zowel kleine als grote groepen van 10 tot 250 personen. Daarnaast zijn er voldoende buitenmogelijkheden voor een netwerksessie of ontspannen break in de kasteeltuin en op het omliggende landgoed. 

 

Monumentale locatie

Vergaderen in Kasteel De Schaffelaar schept verwachtingen. En die maken we waar! Met kasteelwaardige catering door onze eigen cateringprofessionals bijvoorbeeld. Ook kunnen we alle technische faciliteiten voor de bijeenkomst verzorgen. Of het nu gaat om LED- of beamerschermen, microfoons, flip-overs, speciale verlichting, een podium of live-registratie. Daarnaast beschikken we aan een scala aan mogelijkheden op het gebied van activiteiten en entertainment. Van schermen en boogschieten tot Segway rijden of een TucTuc-tour. En van singersongwriters tot een feestband of dj. 

Bereikbaarheid

Vergaderen Barneveld? Kasteel De Schaffelaar ligt centraal in Nederland en is goed te bereiken. Vanaf snelwegen A1 en A30 is het nog geen 10 minuten rijden naar onze oprijlaan. Ook voor bezoekers met het openbaar vervoer ligt het kasteel op loopafstand.

Gratis parkeerplaatsen
Moderne faciliteiten
Vergaderruimte Barneveld langs de A1 en A30
Private dining
 8 Breakout rooms
Vergaderen Barneveld met 10 - 250 personen
Buitenmogelijkheden op het landgoed

Vraag vrijblijvend een offerte aan