Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Congrescentrum Barneveld

~ Kasteel De Schaffelaar ~

Congres

Wil je je relaties ontvangen, personeel toespreken of een product presenteren? Bezoekers van het congres komen één voor één via de oprijlaan over het landgoed aan bij Kasteel De Schaffelaar. Een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling. 

Zalen en capaciteiten

In Kasteel De Schaffelaar bevinden zich 8 multifunctionele ruimtes met alle moderne faciliteiten voor een geslaagd congres. De zalen zijn los te huren of kies voor een exclusief congres in het hele kasteel. Dit maakt deze monumentale congreslocatie geschikt voor zowel kleine als grote groepen van 10 tot 250 personen. Daarnaast zijn er voldoende buitenmogelijkheden voor een netwerksessie of ontspannen break in de kasteeltuin en op het omliggende landgoed. 

Bekijk de Best Business Deal

Catering, techniek en activeiten

Een monumentale locatie als Kasteel De Schaffelaar schept verwachtingen. En die maken we waar! Met kasteelwaardige catering door onze eigen cateringprofessionals bijvoorbeeld. Ook kunnen we alle technische faciliteiten voor de bijeenkomst verzorgen. Of het nu gaat om LED- of beamerschermen, microfoons, flip-overs, speciale verlichting, een podium of live-registratie. Daarnaast beschikken we aan een scala aan mogelijkheden op het gebied van activiteiten en entertainment. Van schermen en boogschieten tot Segway rijden of een TucTuc-tour. En van singersongwriters tot een feestband of dj.

Bereikbaarheid

Centraal gelegen congrescentrum Barneveld? Kasteel De Schaffelaar is goed te bereiken vanaf snelwegen A1 en A30. Het is nog geen 10 minuten rijden naar onze oprijlaan. Ook voor bezoekers met het openbaar vervoer ligt het kasteel op loopafstand.

Alle voordelen op een rij

Gratis parkeerplaatsen
Moderne faciliteiten
Centrale ligging langs de A1 en A30
Private dining
8 Breakout rooms
Ruimte voor 10 - 250 personen
Buitenmogelijkheden op het landgoed
Congrescentrum Barneveld

Vraag vrijblijvend een offerte aan