Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Een feest, symposium of vergadering

~ in ~

Kasteel de Schaffelaar

Een eigen kasteel voor uw bedrijf

Een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling. Gelegen op een prachtig landgoed en voorzien van stijlvolle, multifunctionele ruimtes. Centraal in Nederland en exclusief beschikbaar voor uw bedrijf of organisatie.

Dat maakt Kasteel de Schaffelaar dé perfecte locatie voor een bedrijfsfeest, congres, seminar, productlancering of awarduitreiking. 

Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf Een eigen kasteel voor uw bedrijf

Geschikt voor kleine én grote events

Kasteel de Schaffelaar bestaat uit acht ruimtes van verschillende grootte. Met zijn intieme salons, grote zalen en een trendy loungekelder is het kasteel geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. U kunt één ruimte gebruiken, meerdere zalen verbinden of kiezen voor gelijktijdige workshops of presentaties in verschillende ruimtes. Bovendien kunt u met uw gasten ook gebruik maken van het bordes, de kasteeltuin en het omliggende landgoed voor bijvoorbeeld een netwerksessie, ontspannen break of een teambuildingsactiviteit. Volop mogelijkheden dus om elk gewenst onderdeel in uw programma te integreren. We helpen u graag om alles uit deze prachtige locatie te halen!

Capaciteit

Vergadering/congres   10 tot 250 personen
Receptie   50 tot 450 personen
Diner  25 tot 150 personen
Buffet 25 tot 350 personen 
Feestavond 25 tot 450 personen

 

Catering, techniek en activiteiten

Een monumentale locatie als Kasteel De Schaffelaar schept verwachtingen bij uw gasten. En die maken we waar. Met kasteelwaardige catering door onze eigen cateringprofessionals bijvoorbeeld. Ook kunnen we natuurlijk alle technische faciliteiten voor uw bijeenkomst verzorgen. Of het nu gaat om LED- of beamerschermen, microfoons, flip-overs, speciale verlichting, een podium of live-registratie. Daarnaast beschikken we aan een scala aan mogelijkheden op het gebied van activiteiten en entertainment. Van schermen en boogschieten tot Segway rijden of een TucTuc-tour. En van singersongwriters tot een feestband of dj. 

ContactKasteel de Schaffelaar
KvK 09075158

Bezoekadres
Stationsweg 6
3771 VH  Barneveld
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 40
Email: info@kasteeldeschaffelaar.nl
 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Kasteel de Schaffelaar.
 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Kasteel de Schaffelaar ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid.
Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!