Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Een congres, symposium of vergadering

~ in ~

Kasteel De Schaffelaar

Zakelijke bijeenkomsten

Een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling. Gelegen op een prachtig landgoed en voorzien van stijlvolle, multifunctionele ruimtes. Centraal in Nederland en exclusief beschikbaar voor ieder zakelijk evenement.

Dat maakt Kasteel De Schaffelaar dé perfecte locatie voor een congres, personeelsbijeenkomst, vergadering, netwerkborrel, klantendag, productlancering of awarduitreiking.

Geschikt voor kleine én grote events

Kasteel De Schaffelaar heeft acht ruimtes van verschillende grootte. Met zijn intieme salons, grote zalen en een trendy loungekelder is het kasteel geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Gebruik één ruimte, verbind meerdere zalen of kies voor workshops en presentaties in verschillende ruimtes. Bovendien kunnen jullie ook gebruik maken van het bordes, de kasteeltuin en het omliggende landgoed voor een netwerksessie, ontspannen break of teambuildingsactiviteit. Volop mogelijkheden dus om elk gewenst onderdeel van het programma te integreren. We helpen graag om alles uit deze prachtige locatie te halen! 

Catering, techniek en capaciteit

Een monumentale locatie als Kasteel De Schaffelaar schept verwachtingen. En die maken we waar! Met kasteelwaardige catering door onze eigen cateringprofessionals. Ook kunnen we alle technische faciliteiten voor de bijeenkomst verzorgen. Of het nu gaat om LED- of beamerschermen, microfoons, flip-overs, verlichting, een podium of live-registratie.

Vergadering/congres   30 tot 250 personen
Receptie  50 tot 450 personen
Diner 30 tot 150 personen
Buffet 30 tot 350 personen 
Feestavond 30 tot 450 personen