Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Een congres, symposium of vergadering

~ in ~

Kasteel De Schaffelaar

Zakelijke bijeenkomsten

Een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling. Gelegen op een prachtig landgoed en voorzien van stijlvolle, multifunctionele ruimtes. Centraal in Nederland en exclusief beschikbaar voor ieder zakelijk evenement.

Dat maakt Kasteel De Schaffelaar dé perfecte locatie voor een bedrijfsfeest, congres, seminar, productlancering of awarduitreiking.

Vraag offerte aan

Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten Zakelijke bijeenkomsten

Geschikt voor kleine én grote events

Kasteel De Schaffelaar heeft acht ruimtes van verschillende grootte. Met zijn intieme salons, grote zalen en een trendy loungekelder is het kasteel geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Gebruik één ruimte, verbind meerdere zalen of kies voor workshops en presentaties in verschillende ruimtes. Bovendien kunnen jullie ook gebruik maken van het bordes, de kasteeltuin en het omliggende landgoed voor een netwerksessie, ontspannen break of teambuildingsactiviteit. Volop mogelijkheden dus om elk gewenst onderdeel van het programma te integreren. We helpen graag om alles uit deze prachtige locatie te halen!

Capaciteit

Vergadering/congres   10 tot 250 personen
Receptie   50 tot 450 personen
Diner  25 tot 150 personen
Buffet 25 tot 350 personen 
Feestavond 25 tot 450 personen

 

Catering, techniek en activiteiten

Een monumentale locatie als Kasteel De Schaffelaar schept verwachtingen. En die maken we waar! Met kasteelwaardige catering door onze eigen cateringprofessionals bijvoorbeeld. Ook kunnen we alle technische faciliteiten voor de bijeenkomst verzorgen. Of het nu gaat om LED- of beamerschermen, microfoons, flip-overs, speciale verlichting, een podium of live-registratie. Daarnaast beschikken we aan een scala aan mogelijkheden op het gebied van activiteiten en entertainment. Van schermen en boogschieten tot Segway rijden of een TucTuc-tour. En van singersongwriters tot een feestband of dj.