Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Publieksevenementen

Van kunst en cultuur tot markten en proeverijen; er valt in en rond Kasteel de Schaffelaar veel te beleven.

Overzicht evenementen

Dorpsgolfdag 9 september 2017
Gelegenheidswedstrijd voor golfliefhebbers. Zij laten de greens deze zaterdag achter zich en werken 27 holes af in het Barneveldse winkelcentrum en het Schaffelaarse Bos. Ook rond Kasteel De Schaffelaar zijn enkele holes gesitueerd en je kunt genieten van een drankje op het kasteelterras.

Dorpsgolf Barneveld is een activiteit die georganiseerd wordt voor de Toon Hermans Salon. Georganiseerd door Rotary Clubs Barneveld & Voorthuizen-Veluwezoom, Golfclub Edda Huzid met ondersteuning van Kasteel De Schaffelaar en Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen.

Open Monumentendag 9 september 2017
Ontdek het prachtige kasteel tijdens Open Monumentendag. U wordt groepsgewijs rondgeleid door de verschillende salons en zalen. Ontdek de historie en de karakteristieke elementen zoals de haarden, hoge houten deuren en de fraai gedecoreerde plafonds. Zeer de moeite waard om te bezichtigen! Gratis toegankelijk voor iedereen.

Kiwanis Midzomeravond Rally juni 2018
Sportieve en gezellige rally georganiseerd door Kiwanis Barneveld.

Ballonfiesta augustus 2018
Dagelijks gaan er tientallen luchtballonnen de lucht in. Een prachtig evenement voor het hele gezin! Georganiseerd door Stichting Internationale Ballonfiësta Barneveld.