Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Over Kasteel De Schaffelaar

Over ons

Kasteel De Schaffelaar is een monumentaal landhuis op een prachtig landgoed, omringd door park en bos. De centrale ligging, prachtige inrichting, praktische zaalcombinaties en status als officiële trouwlocatie maken het een droomlocatie voor bruiloften. Ook voor zakelijke evenementen zoals een congres, conferentie, brainstormsessie, presentatie, bedrijfsfeest of vergadering is Kasteel De Schaffelaar geschikt.

Exclusieve locatie

Kasteel De Schaffelaar is een rijksmonument met een geschiedenis die teruggaat tot 1852. Het kasteel heeft een exclusieve uitstraling, maar is tegelijkertijd eigentijds, praktisch en multifunctioneel. Met de torens, het balkon en ruime bordes is het landhuis een echte eyecatcher voor jouw bruiloft, feest of evenement. In de zomer kun je er heerlijk buiten genieten op het terras en de kasteeltuin. Binnen heb je de beschikking over diverse grote zalen, intieme salons en een trendy kasteelkelder.

Neem contact op

Daarom Kasteel De Schaffelaar

Wij beschikken over ervaren eventorganisatoren, partymanagers, chef-koks en bedienend personeel. Met een ruim aanbod aan moderne faciliteiten, workshops en entertainmentmogelijkheden heb jij als bruidspaar of organisator van een bijeenkomsten slechts één aanspreekpunt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan