Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Casual winterbruiloft

Kaarsjes, gezelligheid en al je dierbaren om je heen om te genieten van het grote moment: het ja-woord. Wat is er nou romantischer dan trouwen in de winter?

Niets, als het aan Joël en Suzanne ligt. Het stel genoot onlangs van hun winterwedding in Kasteel De Schaffelaar. Compleet met warme chocolademelk op het bordes en binnen tientallen fonkelende kaarsjes. “En tijdens de ceremonie scheen de laaghangende zon prachtig naar binnen”, blikt Suzanne terug.

Nadat ze in Duitsland wat kastelen bezocht hadden wist het bruidspaar: wij willen een kasteelbruiloft. Het jonge stel vond dé perfecte plek in Kasteel De Schaffelaar. “Het is geen donker kasteel, maar juist een hele mooie lichte locatie. Vooral de inrichting, met de Engelse stijl en de gezellige zitplekjes vonden we leuk.” 

Omdat het stel ‘s ochtends vanuit Suzannes toenmalige woonplaats Zaanstad moest komen, vonden ze het prettig om de rest van de bruiloft op één plek door te brengen. “Zelfs de kerkdienst vond in het kasteel plaats. Achteraf één van de bijzonderste momenten. Door de sterrenhemel in het plafond van de zaal was het extra sfeervol. We hebben ontzettend veel enthousiaste reacties gehad. Dat de locatie zo mooi was en de hele dag lekker casual. En dat was het. Vanaf het moment dat we het kasteel binnenliepen hadden we rust.”

Foto: Gera's Pic's Photography