Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Kasteel De Schaffelaar valt in de prijzen!

Toptrouwlocaties, dé trouwlocatiespecialist van Nederland, maakte op 24 januari mooi nieuws bekend: Kasteel De Schaffelaar is volgens bruidsparen de op één na populairste trouwlocatie van Gelderland!

Authentieke uitstraling en natuurrijke omgeving
Kasteel De Schaffelaar bleek met zijn authentieke uitstraling en natuurrijke omgeving een geliefde plek te zijn voor bruidsparen. Veel van de stellen die op zoek zijn naar een locatie voor hun grote dag, kwamen uit bij het historische Kasteel De Schaffelaar en besloten hun bruiloft op het kasteel te vieren. In het afgelopen jaar hebben er weer vele prachtige bruiloften plaatsgevonden.

Toptrouwlocaties
Het is het achtste jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land deelt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Vorig jaar stond Kasteel De Schaffelaar ook op de tweede plek in het rijtje van populairste trouwlocaties in Gelderland.

Kom binnenkijken bij Kasteel De Schaffelaar
Bruidsparen kunnen ook eerst bij het kasteel komen kijken. Bijvoorbeeld tijdens de Open Top Trouwlocatie Route. Eén keer in de twee maanden zetten verschillende locaties in Nederland hun deuren open voor stellen die van plan zijn om te gaan trouwen. Op zo’n dag kunnen bruidsparen op hun gemak binnen kijken in de locatie en bekijken of deze plek bij hen past.

Op zoek naar een trouwlocatie in Gelderland? Maak een afspraak en laat je rondleiden.   

Maak een afspraak!