Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Trouwen op De Schaffelaar

Bruidsparen een onvergetelijke dag bezorgen. Dat is het streven van Roelinda Roelofsen, gastvrouw van Kasteel De Schaffelaar.

Bruidsparen een onvergetelijke dag bezorgen. Dat is het streven van Roelinda Roelofsen, gastvrouw van Kasteel De Schaffelaar. "Oprechte aandacht voor het bruidspaar en hun gasten, zodat zij helemaal op kunnen gaan in het feest. Dat is voor ons gastvrij zijn."

Roelinda werkt al ruim vijf jaar als gastvrouw op De Schaffelaar. "Zoals bruidsparen verliefd zijn op elkaar, ben ik dat nog steeds op het kasteel. De grote kroonluchters, de sterrenhemel in het plafond en de natuur in de directe omgeving van het kasteel; het is een schitterend decor voor een bruiloft of de viering van een huwelijksjubileum." Daar komen steeds meer paren achter, merkt Roelinda. "De populariteit van Kasteel De Schaffelaar neemt nog steeds toe, zeker nadat drie jaar geleden de binnenkant van het kasteel helemaal vernieuwd is. Het is nóg meer een eenheid geworden."

Volgens haar kiezen veel bruidsparen steeds vaker voor een volledige dag in en om het Barneveldse kasteel. "De officiële trouwceremonie kan hier gehouden worden, net als bijvoorbeeld de kerkelijke inzegening. De ruimtes in het kasteel lenen zich daar uistekend voor. Tegelijkertijd zijn het kasteel en het bos ook ideaal voor het schieten van mooie foto's. Het gebruik van één locatie vinden veel bruidsparen fijn, juist omdat ze op die manier optimaal kunnen genieten van het samenzijn met hun gasten."

Meedenken over de planning van de bruiloft, de invulling op het gebied van eten en drinken en flexibel zijn wanneer de omstandigheden erom vragen: Gastvrijheid staat altijd voorop bij het team van Kasteel De Schaffelaar. "Voor ons is het belangrijk dat het gasten aan niets ontbreekt, dat alles naar wens is. Loopt de ceremonie een kwartiertje uit, dan spelen we daar gelijk op in. Dan schenken we de champagne die koud staat, ook wat later uit. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. We doen alles voor een onvergetelijke dag."

Roelinda geniet telkens weer van een romantische bruiloft op het kasteel. ,,Wanneer onze gasten van elkaars gezelschap, het eten, drinken en de muziek genieten, dan halen wij als team daar ook onze voldoening uit. Zo simpel is het. Voor ons is niets mooier dan mensen een herinnering voor het leven te bezorgen."

Trouwplannen, de viering van een huwelijksjubileum of een andere gelegenheid zoals een zakelijke bijeenkomst of event? Op 27 mei wordt er een Open Huis georganiseerd. We vertellen jullie onder het genot van een drankje graag over alle mogelijkheden van Kasteel De Schaffelaar. Uiteraard hoort daar ook een uitgebreide rondleiding bij. Kijk op www.kasteeldeschaffelaar.nl of neem direct contact op via telefoonnummer 088-0001540.