Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Het kasteel in de prijzen

Toptrouwlocaties benoemt voor het zevende jaar op rij de populairste trouwlocaties van Nederland. Kasteel de Schaffelaar is hierbij in de top 3 populairste trouwlocaties van de provincie Gelderland geëindigd!

De winnaar wordt gekozen op basis van het totale aantal aanvragen via het platform Toptrouwlocaties. Bruidsparen die het platform gebruiken bepalen op deze manier de populairste locaties van Nederland. Kasteel de Schaffelaar is hierbij in de top 3 geëindigd van de provincie Gelderland, op een tweede plek!

''Wij zijn super trots met onze locatie in de top 3 van Gelderland te staan'' vertelt Esmée Kers van Kasteel de Schaffelaar. ''We mogen ons nu het hele jaar de op één na mooiste trouwlocatie van Gelderland noemen!''

Open Top Trouwlocatie Route

Kom deze romantische trouwlocatie zelf ervaren tijdens de Open Top Trouwlocatie Route voor bruidsparen zaterdag 3 februari a.s. van 11.00 tot 16.00 uur.

ContactKasteel de Schaffelaar
KvK 09075158

Bezoekadres
Stationsweg 6
3771 VH  Barneveld
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 40
Email: info@kasteeldeschaffelaar.nl
 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Kasteel de Schaffelaar.
 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Kasteel de Schaffelaar ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid.
Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!