Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Seminar Xerox over papierloos Kantoor

Een kantoor zonder papier? Misschien moet u er nog niet aan denken, maar steeds meer bedrijven maken de overstap naar een paperless office. Gisteren hield Xerox er een seminar over in Kasteel De Schaffelaar.

Een paperless office is niet alleen goed voor het milieu. Voorstanders claimen dat het de productiviteit vergroot, ruimte en kosten bespaart. Printers, kopieerapparaten en archiefkasten zijn namelijk overbodig in een papierloos kantoor. En door alle documenten te digitaliseren is informatie beter vindbaar en kunnen medewerkers voortaan locatieonafhankelijk samenwerken.

Overstap
Maar hoe maakt u de overstap van een kantoor vol papier naar een duurzaam paperless office? Tijdens het seminar van Xerox gaven verschillende sprekers handvatten over het digitaliseren van documentprocessen. Zo kwamen strategieën, mogelijkheden en een stappenplan voor digitalisering aan bod.

Het seminar werd afgesloten met cocktails, canapés en de mogelijkheid om te netwerken in de verschillende zalen van het kasteel.

Marktleider
Xerox helpt organisaties bij de transformatie naar het papierloze kantoor. Het bedrijf, dat wereldwijd 140.000 medewerkers telt, is wereldwijd marktleider in business process management en documentbeheer.