Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Royal wedding in De Schaffelaar

De perfecte trouwlocatie vinden, daar hadden Damian en Natascha wat voor over. Ze reden stad en land af op zoek naar karakteristieke locaties. Kasteel De Schaffelaar was precies wat ze zochten.

 “Een mooi kasteel waar je de hele trouwdag kunt vieren. Van ceremonie en borrel tot diner met aansluitend een feest. Zonder dat je tussendoor hoeft te reizen”, vertelt Damian. Het stel uit Amsterdam viel voor de authentieke uitstraling van het kasteel. “Het doet echt ‘royal’ aan. Het interieur is prachtig en er zijn verschillende zalen waar je gebruik van kunt maken. Zo heb je een afwisselende dag, terwijl je toch op één locatie zit. Er is steeds iets nieuws te zien. We hadden zowel jonge als oudere gasten. Iedereen kon zich gemakkelijk door het kasteel bewegen.” 

Damian en Natascha gingen voor een relaxte bruiloft. “Geen gedoe, maar een mooie dag met vrienden en familie. We vonden het belangrijk om elkaar het jawoord te geven. Te laten zien dat je voor elkaar kiest.” Achteraf kijkt het stel met veel plezier terug op de grote dag. “Wat ook leuk is: onze gasten hebben het er nog steeds over. "Iedereen was onder de indruk van het kasteel.”

 trouwen

Foto: Jasper Zwijsen