Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Veel positieve reacties

Het is de schrik van ieder bruidspaar: horen dat je de bruiloft moet verplaatsen. Remko en Kirsten Simon-van Norden konden uitwijken naar Kasteel De Schaffelaar. ,,Gelukkig, want we wilden sowieso in een kasteel trouwen.”

Doordat het jonge stel uit Putten vroeg in het jaar trouwde, was het last-minute veranderen van locatie geen probleem. ,,Het leek ons leuk om een romantisch winterthema aan de bruiloft te hangen”, vertelt Remko. ,,We zijn in het Puttense gemeentehuis getrouwd en hielden de kerkelijke ceremonie in een kapelletje, waarna we voor het taart-en-toost-moment, diner en feest vertrokken naar Kasteel De Schaffelaar.”  Het winterweddingthema werd mooi doorgevoerd in de dag. Van tule met dennenappeltjes aan de kerkbanken tot een moderne winterbruidstaart in stijl. Extra leuk was dat bijna alle mannen in het gezelschap vrolijk gekleurde sokken hadden aangetrokken, wat een leuk fotomoment opleverde. ,,Alleen de opa’s dachten: wat hebben júllie nou?”, lacht Remko.

Het was een prachtige dag, aldus het stel. ,,We hebben zóveel positieve reacties gehad over de locatie. De organisatie was ook strak geregeld en erg proactief. We waren ‘s ochtends 45 minuten uitgelopen op schema. Dat losten ze voor ons op door het diner sneller uit te serveren. Zo waren we gewoon op tijd klaar voor de avondgasten en het feest. Super.”

Foto: Geliefd Fotografie