Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Zakelijk seminar Rabobank

Zo’n zeventig directeuren en grootaandeelhouders kwamen naar Kasteel de Schaffelaar en werden door Rabobank Gelderse Vallei bijgepraat over veranderende wet- en regelgeving rondom pensioenopbouw.

Het is één van de manieren waarop de sterk lokaal gewortelde bank een stap extra zet voor haar klanten. Voor het seminar zocht de bank een locatie die paste bij de private banking en zakelijke doelgroep, voldoende ruimte bood en beschikte over alle benodigde faciliteiten voor het seminarprogramma. “Kasteel De Schaffelaar beantwoordt daaraan”, vertelt Marco Albers van Rabobank Gelderse Vallei. “Na een doorloop van onze wensen met onze contactpersoon bij Kasteel De Schaffelaar kregen we een duidelijke offerte en was het seminar snel geregeld.”

De avond zelf verliep volgens Albers ook helemaal naar wens. “Bijzonder aan Kasteel De Schaffelaar is natuurlijk de sfeer en de historie. We kregen van veel deelnemers terug dat ze weliswaar in de buurt wonen, maar nog nooit binnen in het kasteel waren geweest. Uiteindelijk draait zo’n seminar om de inhoud, maar de ambiance van de locatie waar het in gebeurt draagt absoluut bij aan dat succes.”

Rabobank seminar