Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Plus viert feest

Het personeel van Plus Gors uit Purmerend wordt één keer per jaar in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse personeelsdag. Dit keer stond een bezoekje aan Kasteel De Schaffelaar op het programma.

,,Ieder jaar zoeken we naar een creatieve manier om iets leuks neer te zetten voor het personeel”, vertelt Jeroen Dieckmann van Plus Gors. ,,Dit keer wilden we ze echt verrassen.” Daarom werden de vijftig medewerkers uitgenodigd in Kasteel De Schaffelaar. ,,Na een kopje koffie en een presentatie hebben we de groep in drieën verdeeld voor workshops. Zo was er een workshop glasblazen, een workshop schermen en een workshop over etiquette. Op deze manier kom je als collega’s op een andere manier met elkaar in contact.” 


Nadat iedereen weer bij elkaar kwam voor een pauze gaf een valkenier een roofvogeldemonstratie waarvan de aanwezigen erg onder de indruk waren. ,,Het is leuk dat je in het kasteel zulke diverse onderdelen kunt organiseren. Als je alleen wat drinkt en wat eet met elkaar ben je met een paar uurtjes wel weer klaar. Op deze manier hadden we een heel ontspannen en bijzonder dagje uit. Erg leuk was ook de troubadour die aan het eind van de dag de mensen langsging voor een lied. Een echte sfeermaker.”