Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Modern én toch een kasteel!

Hoe weet je of een trouwlocatie bij jullie past? Door zelf de sfeer te komen proeven en al je vragen te stellen. Kasteel De Schaffelaar houdt maandelijks open huis. Pim en Ingrid uit Huissen namen een kijkje en waren meteen verkocht.

“We zochten een lichte locatie met een moderne uitstraling”, vertelt Ingrid. “Trouwen in een kasteel leek ons gaaf, maar de meeste kastelen zijn donker en hebben een bruin interieur. Niet echt wat je voor ogen hebt bij een bruiloft. Kasteel De Schaffelaar was totaal anders. Het is er modern en fris ingericht, en er zijn grote ramen. Toen we de eerste keer in de grote entree stonden waren we meteen om. We werden ook heel vriendelijk ontvangen en netjes rondgeleid, wat ons een goed gevoel gaf. En echt álles kan. Als je iets wilt, dan regelen ze het.”

De grote dag werd zo mooi als het stel vooraf gehoopt had. “Live muziek van een pianist en zangeres maakte de ceremonie extra speciaal. Onze gasten waren laaiend enthousiast. Mensen snapten helemaal waarom we voor deze locatie gekozen hadden."