Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

‘Perfecte dag met alle tijd om iedereen te spreken’

Op 17 april stapten Johnnie en Erica Bloemendal uit Lunteren in het huwelijksbootje. Ze kozen ervoor om elkaar niet alleen het ja-woord te geven in Kasteel De Schaffelaar, maar er aansluitend ook hun kerkdienst te houden.

Op 17 april stapten Johnnie en Erica Bloemendal uit Lunteren in het huwelijksbootje. Ze kozen ervoor om elkaar niet alleen het ja-woord te geven in Kasteel De Schaffelaar, maar er aansluitend ook hun kerkdienst te houden.

,,Toen we hoorden dat dat kon in Kasteel De Schaffelaar, waren we meteen enthousiast. Onze eigen kerk in Lunteren is best groot voor een trouwdienst in klein gezelschap. Bovendien hebben we behoorlijk wat vrienden die niet naar de kerk gaan. Door de kerkdienst in het kasteel te houden, was het voor hen wat laagdrempeliger”, blikt Erica terug.

Wat ook meespeelde: het bespaarde het Lunterse bruidspaar een uur reistijd. Daardoor konden ze na de kerkelijke inzegening heerlijk ontspannen met de gasten borrelen in het kasteel. ,,Daar hadden we nu twee uur de tijd voor. Daardoor konden we iedereen goed spreken.”

De grote dag voor Johnnie en Erica begon met een fotoshoot op het Enka-terrein in Ede. Na een lunch met de familie arriveerde het bruidspaar aan het begin van de middag met hun oldtimer Porsche Speedster bij Kasteel De Schaffelaar, waar ze de rest van de dag verbleven. Het werd een perfecte dag. Met een persoonlijke ceremonie, een feestelijk moment tijdens het oplaten van de ballonnen, een heerlijk diner waarbij rekening gehouden werd met Erica’s glutenallergie en last but not least een spetterend feest met dj.