Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Open Monumentendag

Altijd al een keer binnen willen kijken in Kasteel De Schaffelaar? Dan is zaterdag 9 september jouw kans. Die dag is het Open Monumentendag. In heel Nederland zijn bijzondere historische panden vrij toegankelijk, waaronder dus ook Kasteel De Schaffelaar.

Je bent van harte welkom tussen 10.30 en 16.00 uur. Ga mee op een rondleiding door het kasteel, bekijk alle zalen en salons en ontdek het verhaal van De Schaffelaar.

Dorpsgolfdag

Het leuke is dat deze dag ook Dorpsgolf Barneveld plaatsvindt. Een aantal van de holes liggen rond Kasteel De Schaffelaar. Voor wie het evenement nog niet kent: tijdens Dorpsgolf Barneveld spelen bedrijfsteams tegen elkaar. De 27 holes liggen op bijzondere plekken in het Barneveldse centrum. De opbrengst van het evenement gaat naar de Toon Hermans Salon Barneveld. Dat is een inloophuis voor mensen met kanker en al hun naasten.

ContactKasteel de Schaffelaar
KvK 09075158

Bezoekadres
Stationsweg 6
3771 VH  Barneveld
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 40
Email: info@kasteeldeschaffelaar.nl
 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Kasteel de Schaffelaar.
 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Kasteel de Schaffelaar ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid.
Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!