Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Een onvergetelijke kasteelbruiloft

Hoe weet je of een trouwlocatie bij jullie past? Door zelf de sfeer te komen proeven en al je vragen te stellen. Pim en Ingrid uit Huissen namen een kijkje en waren meteen verkocht.

 

Pim en Ingrid wisten het allang: ze wilden een lichte locatie met een moderne uitstraling op hun trouwdag. Ze hadden in eerste instantie niet erg hoge verwachtingen van kastelen omdat deze vaak donker zijn ingericht, maar besloten toch een kijkje te nemen bij Kasteel De Schaffelaar. En niet zonder resultaat!

Moderne inrichting en toch een kasteel!
Het bruidspaar vertelt: "Trouwen in een kasteel leek ons gaaf, maar de meeste kastelen zijn donker en hebben een bruin interieur. Niet echt wat je voor ogen hebt bij een bruiloft. Kasteel De Schaffelaar was totaal anders!" Het bruidspaar vond dat het kasteel een frisse uitstraling en een moderne inrichting had. Door de grote ramen kwam veel licht binnen en dit gaf de locatie een prachtige uitstraling. "Toen we de eerste keer in de grote entree stonden waren we meteen om", vertelt Ingrid.

"Als je iets wilt, wordt het geregeld"
Tijdens de maandelijkse open dag staan er altijd heel wat bruidsparen op de stoep bij Kasteel De Schaffelaar. Zo ook Pim en Ingrid. "We werden heel vriendelijk ontvangen en netjes rondgeleid",  vertellen ze. "Dit gaf ons een goed gevoel! Echt álles kan. Als je iets wilt, dan wordt het geregeld." De keuze was na het bezoek dus snel gemaakt: Pim en Ingrid zouden trouwen in Kasteel De Schaffelaar!

Het was een prachtige dag!
De bruiloft werd zo mooi als het stel vooraf gehoopt had. “Live muziek van een pianist en zangeres maakte de ceremonie extra speciaal. Onze gasten waren laaiend enthousiast. Mensen snapten helemaal waarom we voor deze locatie gekozen hadden", vertelde het enthousiaste stel na afloop. "We zouden onze bruiloft zeker weer hier vieren!

Ga je ook trouwen en wil je een onvergetelijke kasteelbruiloft? Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen!