Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Mooie jeugd- herinneringen

Het was een bijzonder jaar voor het echtpaar Otte uit Barneveld. Ze vierden afgelopen najaar hun 55-jarig huwelijk. Dit heugelijke feit werd samen met gezin en familie gevierd in Kasteel De Schaffelaar.

,,Normaal gesproken houden we dit soort feestjes klein, met alleen de kinderen en kleinkinderen”, vertelt Jan Otte, die zijn ouders hielp bij de organisatie van het huwelijksjubileum. ,,Maar 55 jaar is toch wel extra bijzonder.” 

De keuze viel op een feest met drie-gangenverrassingsdiner in Kasteel de Schaffelaar. ,,Het is een unieke locatie, maar we hebben ook goede herinneringen aan deze plek. Mijn ouders wonen nog altijd in het centrum van Barneveld, vlakbij het kasteel. In onze jeugd zijn wij als kinderen dan ook veel in het Schaffelaarsebos geweest. Vissen, wandelen, reeën kijken. In die tijd was het kasteel alleen nog niet toegankelijk. Vandaar dat we gevraagd hadden of we een rondleiding door het kasteel konden organiseren. Dat kon, en het viel erg in de smaak bij de gasten. Een groot deel van de familie komt uit andere delen van Nederland, dus het was leuk dat zij ook dit stukje Barneveld eens konden bekijken.”