Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Medisch symposium

Stichting Bureau TRIP organiseerde het 9e jaarlijkse symposium in Kasteel De Schaffelaar. “Belangrijkste eis voor een locatie was de toegankelijkheid met het openbaar vervoer. Kasteel De Schaffelaar sprong er met kop en schouders bovenuit.”

TRIP staat voor Transfusie- en Transplantatiereacties In Patiënten. De stichting wil de patiëntveiligheid verhogen door reacties en incidenten te registreren, analyseren en rapporteren bij de toepassing van bloedproducten, humane cellen of weefsels. Jaarlijks wordt een symposium georganiseerd voor medische professionals vanuit het hele land.

“Vaak kiezen we voor de regio Den Haag, maar om de bezoekers uit het hele land tegemoet te komen zochten we nu naar iets centralers”, vertelt directeur Arlinke Bokhorst. “Dat beviel uitstekend. Bovendien was er genoeg ruimte voor het plenaire programma met ruim honderd deelnemers, maar ook om uit elkaar te gaan in drie parallelsessies later op de dag.”

Bureau TRIP is ook te spreken over de sfeer van Kasteel De Schaffelaar. “We hebben veel leuke reacties gekregen op de omgeving en de uitstekende lunch. Bovendien heeft het symposium voor de deelnemers een belangrijke netwerkfunctie. Een sfeervolle omgeving draagt daar zeker aan bij.”