Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Last minute trouwen

Last minute trouwen in Kasteel de Schaffelaar? Voor het bruidspaar Gerhard en Jolande Smit werd dat sprookje werkelijkheid.

Last minute trouwen in Kasteel de Schaffelaar? Voor het bruidspaar Gerhard en Jolande Smit werd dat sprookje werkelijkheid. Onlangs gaven zij elkaar het ja-woord in de trouwzaal.

“We wilden altijd al graag op een kasteel trouwen”, vertelt Gerhard. “Een paar maanden voor de bruiloft kwamen we er langs. We waren direct enthousiast over de romantische sfeer van het kasteel. Het is een prachtige locatie. En dan de sterrenhemel in het plafond van de trouwzaal! Op zo’n korte termijn hadden wij nooit verwacht dat trouwen op Kasteel de Schaffelaar mogelijk was. We hebben enorm geluk gehad!”

Met zo’n prachtige plek heeft het bruidspaar optimaal kunnen genieten van hun grote dag, met als hoogtepunt de ceremonie. Gerhard : “De gasten zaten in de trouwzaal te wachten op onze entree. Op het moment dat het liedje ‘Marry Me’ van Train startte, liepen we samen de trouwzaal binnen. We hadden drie bruidsmeisjes die voor ons uit liepen. De blikken op de gezichten van onze gasten; het was onbetaalbaar... En precies wat wij van onze grote dag verwacht hadden.”

bp smit

ContactKasteel de Schaffelaar
KvK 09075158

Bezoekadres
Stationsweg 6
3771 VH  Barneveld
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 40
Email: info@kasteeldeschaffelaar.nl
 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Kasteel de Schaffelaar.
 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Kasteel de Schaffelaar ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid.
Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!