Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Kasteel De Schaffelaar decor voor de Rabobank

Het personeel van Rabobank Gelderse Vallei stapte binnen één maand twee keer binnen in Kasteel De Schaffelaar.


Het personeel van Rabobank Gelderse Vallei stapte binnen één maand twee keer binnen in Kasteel De Schaffelaar. "Eigenlijk toevallig dat we net twee keer reden hadden voor een evenement", vertelt Marcel Wijnen, de nieuwe algemeen directeur van de Rabobank. "Het waren heel verschillende bijeenkomsten, maar beiden waren een succes!"

Eindejaarsborrel in Rabobankstijl
Het evenement dat plaatsvond in december diende als eindejaarsborrel voor het personeel van Rabobank Gelderse Vallei. De avond had een informele setting en viel bij het personeel goed in de smaak. "We werden bij de ingang welkom geheten door een lakei", vertelt Marcel, "er stond prosecco klaar in de kleuren blauw en oranje, helemaal de huisstijl van de Rabobank. Ook de overige aankleding van het evenement was goed verzorgd en de bijpassende muziek zorgde voor een goede sfeer."

Relatie-evenement met een informele sfeer
Het tweede evenement in Kasteel De Schaffelaar, in januari, was ter gelegenheid van het afscheid van algemeen directeur Geurt Boon van Rabobank Gelderse Vallei. Tegelijkertijd was hier ruimte voor Marcel zelf om zich als de nieuwe directeur voor te stellen. "Dit evenement, waar naast het personeel ook relaties aanwezig waren, was wat zakelijker van aard", zegt Marcel. "Maar tegelijkertijd ook heel sfeervol. Er stonden bartafels en de bediening ging rond met heerlijke borrelhapjes. Eigenlijk alles was goed geregeld!"

Geliefde evenementenlocatie voor de Rabobank
Wat Marcel zelf van de locatie vindt? "Prachtig! Daar hoef ik niet lang over na te denken. De locatie is sfeervol, heeft een mooi interieur en kwalitatief is alles goed voor elkaar. Het eten is goed, de bediening is vriendelijk. Eigenlijk heb ik er niets op aan te merken!" Wat volgens Marcel voor zijn bedrijf een groot pluspunt is, is de centrale ligging. "Iedereen weet wel wat Kasteel De Schaffelaar is, en het kasteel is vanuit heel de Gelderse Vallei goed te bereiken. Voor ons een geliefde evenementenlocatie."

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zakelijke evenement in Kasteel De Schaffelaar? Neem contact met ons op! 

Neem contact op