Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

‘Het was perfect’

Toen Janneke en Wilco hun winterbruiloft in Kasteel De Schaffelaar planden hoopten ze stiekem op echte winterse taferelen. En inderdaad, een week voor de bruiloft begon het te sneeuwen.

Het winterweer leverde prachtige plaatjes op. “Perfecte omstandigheden voor de fotoshoot rond het kasteel”, vertelt Janneke, die net als Wilco is geboren en getogen in Scherpenzeel. “We wilden graag een intieme, kleine bruiloft. Niet dat je ‘s avonds nog tweehonderd man een handje staat te geven." 

Bij de zoektocht naar een kasteel sprong De Schaffelaar eruit door de prachtige, sfeervolle ruimtes. “Het is erg knus en warm ingericht. En paste qua ruimte perfect bij ons gezelschap. We kregen dan ook van veel gasten terug dat het kasteel zo’n ontzettend mooie locatie was." 

Een bijzondere herinnering aan de bruiloft? “Naast de prachtige foto’s in de sneeuw is dat toch wel het moment waarop we binnenkwamen in de trouwzaal. Iedereen zat al in de trouwzaal klaar toen wij via de grote deuren onze entree maakten op ‘ons liedje’  Fix you van Coldplay. Dat was de eerste keer dat iedereen ons als bruidspaar zag. Heel bijzonder.”

 janneke-en-wilco

Foto: Voskuil Fotografie