Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Het garantiefonds voor evenementen

Van bruiloft, tot een jubileum of kleine receptie; jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. Het garantiefonds geeft zekerheid!

Ben jij ten huwelijk gevraagd? Of heb je iets anders leuks te vieren? Dan wil jij natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. In tijden van onzekerheid begrijpen wij van Kasteel De Schaffelaar maar al te goed dat dit misschien spannend is. Daarom hebben we het garantiefonds in het leven geroepen, waarin risico’s gedekt zijn. Zo kun jij veilig en zorgeloos aan de slag!

Garantiefonds voor boekingen vóór 1 augustus 2021
Jouw boeking geplaatst voor 1 augustus 2021? Dan zijn de oude voorwaarden en regels van het garantiefonds voor jou van toepassing. Bekijk hier de voorwaarden.

Verzeker je van zekerheid!
Met het garantiefonds zit je super safe! Het fonds is speciaal voor evenementen en bied je de mogelijkheid om het evenement te annuleren bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken.

Veiligheid staat altijd voorop
Naast ons garantiefonds bieden we ook op de dag van jouw evenement de garantie op een veilige omgeving en worden de gestelde voorschriften omtrent het afstand houden en hygiëne nauwlettend opgevolgd.

De regels?
Die zijn simpel. De dekkingsmaatregel kan tot 10 dagen voordat het evenement plaatsvindt worden ingelost. 10 dagen van te voren gaan wij er van uit dat het evenement 100% doorgaat.

De kosten?
Die zijn transparant: Wij rekenen 5% over de offertewaarde.

Vraag om advies
Vrijblijvend een offerte aanvragen