Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Het garantiefonds voor 1 augustus

Bekijk de voorwaarden van het Garantiefonds voor evenementen die zijn geboekt voor 1 augustus!

Ben jij ten huwelijk gevraagd? Of heb je iets anders leuks te vieren? Dan wil jij natuurlijk zo snel mogelijk starten met de organisatie. In tijden van onzekerheid begrijpen wij van Kasteel De Schaffelaar maar al te goed dat dit misschien spannend is. Daarom hebben we het garantiefonds in het leven geroepen, waarin risico’s gedekt zijn. Zo kun jij veilig en zorgeloos aan de slag! Let op: onderstaande garantiefonds geldt alleen voor boekingen gemaakt voor 1 augustus.

Het Garantiefonds biedt:
Altijd de garantie om je evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten, van 10 werkdagen tot één dag voor de uitvoerdatum van het evenement. Zo is jouw evenement goed verzekerd tegen onverwachte situaties, wel zo prettig!

Veiligheid staat altijd voorop
Naast ons Garantiefonds bieden we ook op de dag van jouw evenement de garantie op een veilige omgeving en worden de gestelde voorschriften omtrent afstand van 1,5 meter en hygiëne nauwlettend opgevolgd. Iedere locatie heeft een protocol, dat strikt nageleefd wordt.

Boek juist nu!
Met het garantiefonds zit je super safe! Het fonds is speciaal voor evenementen en bied je de mogelijkheid om het evenement kosteloos te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken.

De regels?
Die zijn simpel. De dekkingsmaatregel kan 10 werkdagen tot aan de laatste dag voordat het evenement plaatsvindt worden ingelost bij de volgende calamiteiten:
- Bij een pandemie, zoals Covid-19
- Verbod vanuit de overheid om je evenement te organiseren
- Overlijden directie

De kosten?
Die zijn transparant:
Wij rekenen 2% over de offertewaarde

En goed om te weten:
Het bepalen van een nieuwe datum gaat in overleg, binnen 6 maanden na oorspronkelijke uitvoerdatum. Ook heb je de mogelijkheid om je evenement te verplaatsen naar 1 van de 20 andere Next Venue-locaties.

Vraag om advies
Vrijblijvend een offerte aanvragen