Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Grootse bruiloft in Kasteel De Schaffelaar

Met ruim 250 personen op de gastenlijst was de zoektocht van Henrico en Elise naar een geschikte trouwlocatie geen gemakkelijke. In Kasteel De Schaffelaar vonden de twee alles wat ze zochten.

De trouwringen
Henrico en Elise begonnen hun dag met een schitterende ceremonie in het kasteel. Het bruidspaar verraste de aanwezigen met een mooie entree in de trouwzaal. ,,Niemand had ons voorafgaand aan de ceremonie nog gezien, dus dat was echt een emotioneel moment. Daarnaast hadden we de ringen niet in het doosje gedaan, maar bij iemand onder de stoel geplakt. Mijn broertje vond ze en mocht ze ons aangeven tijdens de ceremonie!” 

Goede reacties
Ook na de kerkdienst stond er nog een verrassing op 
het programma, ditmaal voor Henrico en Elise zelf. ,,Toen we weer naar het kasteel reden, stonden onze collega’s van de eierhandel met hun vrachtwagens op een viaduct dat op onze route lag. Toeterend natuurlijk en met de zwaailichten aan”, blikt Henrico terug. ,,Vervolgens zijn we in een grote colonne naar onze eindbestemming gereden. Heel bijzonder om dat mee te mogen maken.” Vanwege het mooie zomerweer kon een groot deel van de bruiloft zich buiten afspelen. ,,We hebben veel goede reacties gehad over het professionele personeel en het diner. Goed eten is gewoon belangrijk op zo’n dag en dat hebben ze meer dan waargemaakt!”

Jouw bruiloft vieren in Kasteel de Schaffelaar? Neem contact op of kom de trouwlocatie bezichtigen tijdens de eerstvolgende open dag!

Neem contact op
Bekijk open dag