Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Feest met zilveren randje

Hoe vier je een 25-jarig bedrijfsjubileum in stijl? Magnus koos voor een spetterend kasteelfeest met het thema ‘Silver’.

De medewerkers van het Naardense bedrijf werden bij Kasteel De Schaffelaar ontvangen op een zilveren loper. Wie de dress code op de uitnodiging gemist had, kon in één van de salons - omgedoopt tot Silver Room - nog even snel een zilveren gilet, jasje, sjaal of boa mee pakken.

Daarna barstte het feest pas echt goed los. “We hadden een viergangendiner met allemaal kleine gerechtjes en daarna een dessertbuffet. Swinging Piano’s, met daarin Voice of Holland-fi naliste Kim de Boer, trad op. En in de kelder kon je je geluk beproeven aan één van de drie casinotafels”, vertelt organisator Kimm van Splunter-Mazer.Rond één uur verkaste het gezelschap naar een hotel in Garderen en zat de Magnifi cent Silver X-mas Party er op. Medewerkers waren laaiend enthousiast, blikt Kimm terug. Ook zelf is ze tevreden. ,,We zochten een locatie die goed bereikbaar is. Sfeervol van binnen én buiten. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding en overnachtingsmogelijkheid in de buurt. Kasteel De Schaffelaar voldeed daaraan en dacht ook goed met ons mee over de invulling van het thema.”

Magnus innoveert bedrijfsprocessen voor grote en middelgrote organisaties. Door buiten de gebaande paden te denken en met moderne technologie aan slimme oplossingen te werken helpt Magnus de business naar een hoger niveau te transformeren. Daarbij kijkend naar organisatie, mensen en IT. Zo kunnen klanten sneller en effi ciënter werken tegen lagere kosten op de nieuwste markten.

Foto’s: Robin Dieperink