Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

APPM viert haar 25-jarige jubileum in Kasteel De Schaffelaar!

Een 25-jarig jubileum? Dat moet gevierd worden! APPM vierde dit in stijl met een galadiner bij Kasteel De Schaffelaar. De avond stond in het teken van verbinden, waardering tonen en het leven vieren met elkaar. Oscar Keunen, adviseur Water en Landelijk Gebied, was medeverantwoordelijk voor de organisatie. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Fotografie: Roger Donk – Middleman Media

De zoektocht naar dé perfecte locatie
'We zochten een locatie met veel allure die zowel geschikt was voor een diner én een gala. De locatie moest groot genoeg zijn om meer dan 130 mensen zittend aan tafel én staand op de dansvloer te ontvangen. Kasteel De Schaffelaar voldeed aan deze wensen met ontvangsthal, meerdere zalen voor het diner en een zaal voor het feest.'

Het zag de avond eruit?
De gasten werden ontvangen in de hal van Kasteel De Schaffelaar, waar een klein bandje de ruimte vulde met klassieke klanken. Onder genot van een glaasje bubbels en een borrelhapje opende de directeur van APPM de avond met een speech.

Na het maken van een grote groepsfoto voor het kasteel, namen alle gasten plaats aan tafel voor het diner welke verspreid was over drie verschillende zalen. Na het voorgerecht stond er een muzikale verrassing op de gasten te wachten. Een dirigent kwam een zangworkshop geven waarbij de mannen en vrouwen in twee aparte groepen werden verdeeld en er drie lieden werden gezongen.

Na de workshop was het tijd om van plekken te wisselen voor het hoofdgerecht. Door na elke gang van plek te wisselen ontstond er écht de ruimte om met iedereen te verbinden tijdens het eten. Het dessert was in de vorm van een buffet met uitgebreide keuze. Nadat iedereen heerlijk had gegeten, was het tijd voor… een feestje! DJ Léon stond de gasten stralend op te wachten met zijn gekleurde lampen en sfeervolle beats. Nadat iedereen was uit gedanst, was het tijd om naar huis te gaan. Een deel van de feestgangers stelde de ervaring nog iets langer uit en koos voor een overnachting in De Werelt, dat net als Kasteel De Schaffelaar onderdeel is van Next Venue.

Hoe kijken jullie terug op het evenement?
Het was een hele geslaagde avond met een ongelofelijk uitgebreid assortiment eten. De uitstraling van de locatie sloot perfect aan bij de insteek van de avond die goed geregeld was. Oscar: 'Ik verbaasde me over de professionaliteit van de bediening en de snelheid waarmee ze na elke gang de tafels weer prachtig hadden ingedekt. Echt heel tof.’ DJ Léon creëerde een goede ambiance in de feestzaal door de speakers DJ-booth en de gezellige lichten. Al met al, was het volgens Oscar een geslaagd jubileum!

Jouw bedrijfsfeest ook in Kasteel de Schaffelaar?
Wij vertellen graag alles over de mogelijkheden voor jouw feest. Bel 088 - 000 15 40 of stuur een mail naar info@kasteeldeschaffelaar.nl. Ook kun je snel en eenvoudig jouw offerte samenstellen via onze website, waarbij je direct inzicht krijgt in de mogelijkheden en kosten.