Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Organiseer je eindejaarsevenement

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om jouw eindejaarsevenement te organiseren.

Vier successen tijdens een eindejaarsreceptie
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin met het organiseren van je eindejaarsreceptie en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Wat dacht je van een eindejaarsevenement in een eigen kasteel?Dit is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar. Maar ook om samen te bekijken wat beter of anders kan. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of netwerkborrel nu met collega's of met relaties viert; bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld gaat het zeker waardevol en gezellig worden.

Vooruitkijken naar komend jaar
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit organiseren? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijke eindejaarsreceptie; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf. Wij denken graag met je mee over de perfecte invulling van jullie dag!

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
We hebben in 2019 een aantal prachtige eindejaarsevenementen mogen verzorgen. Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Neem contact op