Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Een geslaagd evenement in Kasteel De Schaffelaar

Congressen, recepties, vergaderingen en andere heugelijke momenten: Kasteel de Schaffelaar in Barneveld wordt steeds vaker geboekt voor zakelijke bijeenkomsten. ,,Nu is het moment om je eindejaarsevenement te organiseren”, zegt Roelinda Roelofsen, locatiemanager van het kasteel.

De redenen voor de fikse groei van het aantal zakelijke boekingen bij Kasteel de Schaffelaar zijn divers. Zo is volgens Roelinda de behoefte aan sfeervolle evenementenlocaties voor zakelijke bijeenkomsten groeiende. Een klantendag, congres of ander zakelijk evenement is voor veel ondernemers een uitgelezen kans om (potentiële) klanten te ontmoeten en aan zich te binden.

Een andere verklaring voor de groei van het aantal zakelijke boekingen ligt in het feit dat Kasteel De Schaffelaar aan alle eisen van deze tijd voldoet. Het monumentale onderkomen heeft acht ruimtes van verschillende grootte, ideaal voor kleine en grote gezelschappen tot 450 personen. Alle ruimtes ademen een eigen sfeer na een ingrijpende renovatie. ,,Dat is zo goed ontvangen door de markt. We plukken in alle opzichten daar nu nog steeds de vruchten van.”

De gastvrouwen en –heren van Kasteel de Schaffelaar zien hun agenda voor de komende maanden en het voorjaar van 2019 – traditioneel een drukke tijd van het jaar – inmiddels volstromen. Maar ook in december en januari is de evenementenlocatie in Barneveld veel in gebruik voor zakelijke eindejaarsevenementen en nieuwjaarsbijeenkomsten. ,,Dit zijn bij uitstek momenten om, onder het genot van een hapje en een drankje, met collega’s of relaties stil te staan bij behaalde successen en tegelijkertijd vooruit te blikken”, weet Roelinda uit ervaring.

Die momenten zijn voor elk bedrijf belangrijk: het vieren en delen van zakelijk succes draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. "Kasteel de Schaffelaar denkt graag mee over een geslaagde en persoonlijke invulling van uw zakelijke evenement. Zo verzorgen we technische ondersteuning waar nodig en nemen we ook de horeca uit handen." 

Het kasteel in Barneveld is via de A1, A12 en A30 uitstekend bereikbaar met de auto. Bovendien is het makkelijk parkeren en ligt het kasteel op loopafstand van NS-station Barneveld-Centrum. Benieuwd naar de mogelijkheden om ook uw bedrijfsborrel, zakelijke netwerkevent of productlancering in Kasteel de Schaffelaar te houden? Kijk op www.kasteeldeschaffelaar.nl of bel ons op telefoonnummer 088-0001540. We voorzien u graag van alle gewenste informatie.

Bron: BDU - Barneveldse Krant