Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Jubilaris viert feest

De Heus Diervoeders zetelt tegenwoordig in Ede, maar de roots van de succesvolle diervoederproducent liggen in Barneveld. Dus besloot het bedrijf daar een receptie te organiseren voor één van haar jubilarissen.

“Mijn leidinggevende was vijfentwintig jaar in dienst”, vertelt Lisette van Manen. “Zijn carrière is in Barneveld begonnen, dus hoe leuk is het om daar dan zo'n mijlpaal te vieren?” Over de locatie hoefde Lisette niet lang na te denken. “Kasteel de Schaffelaar is natuurlijk een opvallende locatie in Barneveld. Een prachtig monument met een mooie entourage. Dat sprak ons direct aan.”

Datzelfde gold voor de brede mogelijkheden met meerdere salons binnen én een groot gazon en bordes voor het kasteel. “Omdat het mooi weer was op de dag zelf, hebben we lekker buiten geborreld. Het kasteelteam had het gazon gezellig gemaakt met zitjes, tafels en bloemen. Er hing echt een warme sfeer. Iedereen genoot en mijn leidinggevende had een topmiddag. Gelukkig, want daar draaide het om!”

ContactKasteel de Schaffelaar
KvK 09075158

Bezoekadres
Stationsweg 6
3771 VH  Barneveld
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 40
Email: info@kasteeldeschaffelaar.nl
 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Kasteel de Schaffelaar.
 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Kasteel de Schaffelaar ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid.
Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!