Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

De grote dag van Sander en Kim

Niet te formeel, maar wel sfeervol. Sander en Kim beleefden hun mooiste dag in Kasteel De Schaffelaar.

Niet te formeel, maar wel sfeervol. Genoeg tijd voor familie en vrienden, maar ook voor elkaar. Dat is wat Kim en Sander in gedachten hadden bij hun trouwdag. Het oog viel op Kasteel De Schaffelaar, dat met zijn verschillende sfeervolle ruimtes perfect aansloot bij deze wensen. Samen met hun twee jongens beleefden Kim en Sander een prachtige dag op het kasteel.

Het ja-woord omringd door muziek
Om 14:30 kwam het bruidspaar aan bij Kasteel De Schaffelaar, waar de daggasten al stonden te wachten. Aansluitend begon de officiële ceremonie in de trouwzaal, onder muzikale begeleiding van de Wedding DJ. “De Wedding DJ zouden we iedereen aanraden!” vertelt Kim. “Mooie muziek is heel belangrijk en het is echt fijn dat iemand dit allemaal voor je regelt. Léon dacht ook voor de bruiloft al met ons mee en gaf ons goede tips. Tijdens de ceremonie waren we erg verrast door de perfect samengestelde muziek!”

“Kasteel De Schaffelaar is een prachtige fotolocatie”
Na de officiële ceremonie nam het bruidspaar graag even de tijd voor de directe familie in de Wijnkamer. “Dat was zo fijn aan deze locatie. Doordat er verschillende ruimtes zijn konden we ons gemakkelijk even terugtrekken. Daardoor hadden onze ouders, broers en zussen even rustig de tijd om ons als eerste te feliciteren. Toen we onszelf vervolgens weer bij de rest van de gasten voegden, stond iedereen ons op te wachten bij een waanzinnig mooie taart, mét een prosecco in hun hand!” Proost! “Tijdens de borrel maakten we wat foto’s met de gasten rondom het kasteel. Je hebt hier prachtige plekjes voor mooie foto’s!” 

Lekker eten, lekker drinken
“Het diner was super! We kozen voor een shared dinner om een informele sfeer te creëren waarbij we wel lekker konden blijven zitten.” Het bruidspaar heeft van de gasten veel complimenten gehad over het eten en ook over het personeel was iedereen goed te spreken. “Het eten was heerlijk en de drankjes werden vlot bijgeschonken” zegt Kim. Na het diner genoten de daggasten van een lekkere kop koffie in de voortuin, terwijl de eerste avondgasten binnen druppelden.

Voetjes van de vloer
Het liep af en aan op de dansvloer. “Het was mooi weer dus we konden heen en weer lopen van buiten naar binnen. Er was voor iedereen een passend plekje! De oudere mensen konden lekker zitten, maar er was ook genoeg ruimte om te dansen. Bij de bar hadden we een photobooth neer laten zetten, dus daar liep het ook af en aan met mensen.” Het feit dat Kasteel De Schaffelaar zoveel verschillende ruimtes heeft was voor dit bruidspaar helemaal perfect! “Het is steeds weer een verrassing als je een zaal binnen stapt.”

Tips voor andere bruidsparen.
Wat Kim en Sander aan toekomstige bruidsparen willen meegeven? “Blijf bij jezelf! Er wordt zoveel gezegd en er zijn altijd wel mensen die ergens iets van vinden. Maar doe gewoon wat jij het liefste wilt. En vooral: geniet van elk moment van de bruiloft. Dit is jullie dag!”

Wil jij ook trouwen in Kasteel De Schaffelaar of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie!