Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

De bruiloft van Jurian en Marieke

Jurian en Marieke beleefden hun grote dag in trouwlocatie Kasteel de Schaffelaar. “De dag was heel snel voorbij, maar was prachtig!” vertelt Marieke.

“De dag was heel snel voorbij, maar was prachtig!” vertelt Marieke. Jurian haalde haar op bij haar ouderlijk huis, waarna ze de rest van hun grote dag vierden bij Kasteel De Schaffelaar. Het was een onvergetelijke dag!

“Dit was het mooiste moment van de dag”
Marieke vertelt: “Onze dag begon met het aankleden en de make-up. De fotograaf en visagiste waren al op tijd aanwezig om deze momenten vast te leggen.” Toen alles klaar was, stond Jurian voor de deur, in een zelf gekozen, prachtige auto! “Dit was het allermooiste moment van de dag”, vindt Marieke. “Als je elkaar dan voor het eerst ziet, is dat wel heel bijzonder.” Na de eerste ontmoeting, ging het bruidspaar door naar het verzorgingstehuis van oma om daar wat foto’s te maken.

Kasteel De Schaffelaar is een prachtige fotolocatie
“Omdat het regende, zijn we na dit korte bezoek meteen doorgereden naar Kasteel De Schaffelaar”, zegt Marieke. “Gelukkig was het droog toen we daar aankwamen en konden we meteen verder met de trouwshoot. Het leuke is dat er op deze locatie heel veel verschillende plekken zijn waar je mooie foto’s kunt maken. Zo hebben we binnen foto’s gemaakt, maar ook in het bos en in de kasteeltuin. Uiteindelijk hebben we heel veel verschillende plaatjes gekregen, terwijl ze toch op één locatie zijn gemaakt.”

Ontvangst in de kasteeltuin
Na het maken van de foto’s in het bos, keerde het bruidspaar terug naar Kasteel De Schaffelaar, waar alle gasten al stonden te wachten. “Heel leuk om zo ontvangen te worden. We hebben eerst met alle gasten wat gedronken in de kasteeltuin en daarna begon de ceremonie in het kasteel, gevolgd door de kerkdienst. De kerk was op een paar minuten rij-afstand, dus we hoefden niet ver te reizen en waren er toch even tussenuit. Dat was heel prettig!”

Veel complimenten gehad over het personeel
Na de kerkdienst was het tijd om de taart aan te snijden én te ontspannen! “We hadden een ruime planning, dus hoefden geen moment te haasten. Dat was fijn!” Ook het dinerbuffet, dat na de borrel te wachten stond, viel bij het bruidspaar en de gasten goed in de smaak. “Het eten was heerlijk. Over het personeel was iedereen goed te spreken”, vertelt Marieke. “Daar hebben we vanuit de gasten veel complimenten op gehad! Drankjes werden snel bijgevuld en de bediening was erg vriendelijk en behulpzaam”.

Tip voor andere bruidsparen
Wat het bruidspaar als tip mee wil geven aan andere bruidsparen? “Neem je tijd! Onze contactpersoon vanuit de locatie had ons de tip gegeven om de planning niet te strak te maken, zodat je ook nog tijd over hebt om te ontspannen. Achteraf bleek dit een hele goede keuze! Zo hoef je niet te haasten en heb je ook nog een moment tijd voor elkaar.”

Wil jij ook trouwen in Kasteel De Schaffelaar of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op
Bekijk de open dag