Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Canadese bruiloft

Voorthuizenaren Inge Top en Marcel van Veldhuisen pakten hun bruiloft in Kasteel De Schaffelaar groots aan. ,,Op Noord-Amerikaanse manier, omdat ik vier jaar in Canada heb gewoond en dit graag wilde laten terugkomen”, aldus Inge.

Dat betekende een grote “weddingparty” bestaande uit bridesmaids – waaronder vriendinnen uit Canada – en groomsmen, trouwringen die door een oehoe werden ingevlogen en zelfgeschreven geloften. ,,We werden zelfs verrast met een gospelkoor tijdens de kerkdienst”, vertelt Inge. ,,Verschillende vrienden en familieleden hielden een persoonlijke speech of droegen een gedicht voor. Het was een dag met een heel persoonlijk tintje.” ,,Wij wonen zelf in Voorthuizen en zochten iets in de buurt. Toen we gingen kijken bij Kasteel De Schaffelaar werden we gelijk verliefd op het nieuwe interieur. Het is zo mooi opgeknapt. Het gaf bij ons gelijk een goed gevoel en paste ook perfect in de sfeer van onze dag.” 

Nieuw interieur 

,,Onze gasten waren erg te spreken over de bediening en over het eten kregen we veel complimenten. Ook vond men de stijl van het nieuwe interieur supermooi. De lay-out van de zalen werkte ook super. Sommigen wilden rustig zitten en kletsen, andere dansten de hele avond. Dit was goed mogelijk door de verschillende ruimtes.”


Foto:
Geliefd Fotografie