Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Ideale combi

Vlees en vis op de gril. Een heerlijke wijn in de hand. Zo ontspannen kan dineren op je bruiloft zijn, lieten Michiel en Simone zien. Het decor? Het gazon voor Kasteel De Schaffelaar. Dat was speciaal voor Michiel en Simone omgetoverd tot een sfeervol terras.

“De barbecue was super goed voorbereid. Er stond een lopend buffet met onder andere steaks, kip, zalm en salades. Je pakte waar je zin in had en bracht dat naar de kok, die het voor je klaarmaakte. Het smaakte héérlijk!”

Eerder op de dag had het stel elkaar het ja-woord gegeven tijdens een romantische ceremonie in de trouwzaal van het kasteel. Daar werd ook de dag afgesloten met een spetterend feest.

“We hebben écht genoten. Onze bruiloft was geweldig. Wat ons is bijgebleven, is de fl exibiliteit van het team. Op de dag zelf besloten we onze planning nog om te gooien. Dat was geen enkel probleem. De medewerkers van het kasteel waren super behulpzaam en regelden het ter plekke alsnog zoals wij het graag wilden. Echt top!”

ContactKasteel de Schaffelaar
KvK 09075158

Bezoekadres
Stationsweg 6
3771 VH  Barneveld
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 40
Email: info@kasteeldeschaffelaar.nl
 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Kasteel de Schaffelaar.
 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Kasteel de Schaffelaar ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid.
Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!