Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Onvergetelijke kasteelbruiloft

Drie jaar geleden, op 21 april kregen Tonko en Sandra een relatie en op 21 april 2017, trouwde het stel in Kasteel De Schaffelaar.

“Ik ben zelfs op de 21e ten huwelijk gevraagd, weliswaar in februari, maar toch”, lacht Sandra.
De trouwdag van het stel werd een groot succes. “Vanaf de eerste keer dat we in Kasteel De Schaffelaar rondkeken waren we weg van de stijl. Het is gewoon helemaal 'af'.”

Bij de voorbereidingen liet het bruidspaar zich adviseren door hun partymanager van Kasteel De Schaffelaar. “Zij adviseerde bijvoorbeeld om het diner en het feest niet te dicht op elkaar te plannen. Zij heeft jarenlange ervaring, dus daar gingen we in mee. Achteraf was het een supertip! De tijd vliegt namelijk voorbij tijdens zo’n dag." 

"Ook fijn: onze ceremoniemeester hoefde ter plekke niets meer te regelen. De mensen van het kasteel zorgden ervoor dat allesop tijd klaar stond en straalden rust uit, waardoor wij volop konden genieten. Je weet gewoon dat het goed komt. We hebben een onvergetelijke dag gehad.”

 bruiloft-tonko-en-sandra

ContactKasteel de Schaffelaar
KvK 09075158

Bezoekadres
Stationsweg 6
3771 VH  Barneveld
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 40
Email: info@kasteeldeschaffelaar.nl
 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Kasteel de Schaffelaar.
 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Kasteel de Schaffelaar ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid.
Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!