Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Oosterse bruiloft

Haar man Bayu het ja-woord geven in een kasteel. Dat was dé ultieme droom van Marije. Het bruidspaar ging voor hun grote dag op zoek naar een mooie, rolstoelvriendelijke locatie.

“Kasteel De Schaffelaar voldeed aan al onze wensen en we waren blij dat we onze hele dag op één locatie konden houden. De zalen zijn prachtig, de medewerkers zijn vriendelijk en de omgeving perfect voor de trouwfoto’s!”

De ceremonie van Bayu en Marije vond plaats in de trouwzaal van het kasteel. Of beter gezegd: de ceremonies. “Mijn man is half Indonesisch. Daarom hebben we naast het burgerlijk huwelijk en de kerkelijke inzegening ook een Indonesische ceremonie gehouden”, vertelt Marije. Het stel kreeg traditionele omslagdoeken van de familie uit Indonesië omgeslagen als symbool van liefde, warmte en verbintenis. “Ondertussen droeg Bayu’s jongere zus de zegeningen voor. Het was bijzonder om zijn roots op deze manier te eren.”

De dag werd afgesloten met een dinerbuffet en een feest. “We hebben een prachtige dag gehad en waren zeer tevreden over de service van Kasteel de Schaffelaar. Het team dacht en leefde met ons mee. We kunnen ons geen locatie indenken waar we onze dag zo compleet hadden kunnen maken!”