Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Oosterse bruiloft

Haar man Bayu het ja-woord geven in een kasteel. Dat was dé ultieme droom van Marije. Het bruidspaar ging voor hun grote dag op zoek naar een mooie, rolstoelvriendelijke locatie.

“Kasteel De Schaffelaar voldeed aan al onze wensen en we waren blij dat we onze hele dag op één locatie konden houden. De zalen zijn prachtig, de medewerkers zijn vriendelijk en de omgeving perfect voor de trouwfoto’s!”

De ceremonie van Bayu en Marije vond plaats in de trouwzaal van het kasteel. Of beter gezegd: de ceremonies. “Mijn man is half Indonesisch. Daarom hebben we naast het burgerlijk huwelijk en de kerkelijke inzegening ook een Indonesische ceremonie gehouden”, vertelt Marije. Het stel kreeg traditionele omslagdoeken van de familie uit Indonesië omgeslagen als symbool van liefde, warmte en verbintenis. “Ondertussen droeg Bayu’s jongere zus de zegeningen voor. Het was bijzonder om zijn roots op deze manier te eren.”

De dag werd afgesloten met een dinerbuffet en een feest. “We hebben een prachtige dag gehad en waren zeer tevreden over de service van Kasteel de Schaffelaar. Het team dacht en leefde met ons mee. We kunnen ons geen locatie indenken waar we onze dag zo compleet hadden kunnen maken!”

ContactKasteel de Schaffelaar
KvK 09075158

Bezoekadres
Stationsweg 6
3771 VH  Barneveld
 
Postadres
Postbus 288
6710 BG  Ede
 
Contact
Tel. 088 - 000 15 40
Email: info@kasteeldeschaffelaar.nl
 

Wilt u meer informatie of een offerte?Routebeschrijving
Download hier de routebeschrijving
naar Kasteel de Schaffelaar.
 

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
Kasteel de Schaffelaar ligt centraal in Nederland. De locatie is perfect bereikbaar per auto via de snelwegen A1 en A30. Het kasteel biedt gratis parkeergelegenheid.
Komen uw gasten met het openbaar vervoer? Het station ligt tegenover het kasteel!