Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Kasteelbruiloft

Na een bezoekje aan het gerestylede Kasteel De Schaffelaar waren Sjoerd en Hananja om: hier wilden ze trouwen. En zo gebeurde.

De complete huwelijksdag, met uitzondering van de kerkdienst, bracht het bruidspaar in Kasteel De Schaffelaar door. ,,Daarbij hebben we bijna iedere zaal benut”, lacht Hananja. ,,Zelfs de kelder, want daar hebben we na het feest nog een afsluiter gehad met onze daggasten. Zo konden we nog even napraten en afscheid nemen.”

De nieuwe styling van het kasteelinterieur was precies wat het stel zocht. ,,Onze gasten waren ook erg onder de indruk van hoe mooi het geworden was. De meeste mensen zijn wel eens binnen geweest, maar niet sinds de heropening. Dus die keken hun ogen uit. Last minute wilden we toch nog foto’s binnen maken en dat was geen enkel  probleem.” 

Achteraf kijken Sjoerd en Hananja terug op een geslaagde dag. ,,Het was heel persoonlijk. Al het personeel komt je ‘s ochtends even gedag zeggen en stelt je op je gemak. Gelukkig, want ik was best nerveus. En de bediening weet ook precies wie wat heeft besteld met het diner. Het was allemaal goed geregeld.”