Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

,,De locatie is prachtig”

Als je bruiloftsgasten werkelijk vanuit het hele land moeten komen, is het prettig als de trouwlocatie goed te berijden is. Martijn de Ruijter en Loïs van Diermen vonden de perfecte oplossing in Kasteel De Schaffelaar.

,,Daarbij was het onze wens om te trouwen vanuit huis”, vertelt Loïs. ,,Omdat mijn ouders in Amersfoort wonen en Martijn’s ouders in Hilversum, zochten we iets in de buurt. Zodra we Kasteel De Schaffelaar zagen waren we om. Vooral de tuin voor het kasteel, waar je met mooi weer ook kunt zitten vonden we een pré. En we hadden prachtig weer.”

Pluspunt was dat het kasteel ook nog eens genoeg ruimte bood voor de 50 dag- en ruim  250 avondgasten. ,,Met zo’n gastenlijst vallen al veel locaties af. Fijn was dat we van meerdere zalen gebruik konden maken, waardoor mensen kunnen kiezen of ze willen dansen of rustig een drankje drinken. Tegelijk kun je zodra het rustiger wordt weer een zaal afsluiten, wat het gezellig druk houdt.”

Voor het diner had het jonge stel gekozen voor een shared diner. ,,Daarbij wordt het diner geserveerd op schalen op tafel. Een heel leuk concept.” Achteraf is het bruidspaar erg gelukkig met de keuze voor Kasteel De Schaffelaar. ,,De locatie is prachtig en met de mensen van de organisatie hebben we leuk contact gehad. Ze waren erg behulpzaam en gaven goed advies.”