Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Gala bijeenkomst

Terugblikken op 2016 en proosten op het nieuwe jaar. De directie van Beljon + Westerterp koos dit jaar voor een nieuwjaarsbijeenkomst met stijl en allure en vond een geschikte locatie in Kasteel De Schaffelaar.

Het landelijk opererende HR-adviesbureau nodigde vijftig adviseurs en consultants uit voor de feestelijke bijeenkomst. Passend bij de entourage van Kasteel De Schaffelaar werd hen verzocht in gala te verschijnen. Het werd een sprookjesachtige entree, zegt directeur Willem Hein.

De wens was een exclusieve, maar informele bijeenkomst. Die combinatie kwam in het kasteel prima tot zijn recht: de genodigden werden feestelijk ontvangen met champagne en na het formele gedeelte werd er een smakelijk diner geserveerd. “Men vond het fantastisch en verrassend. En ik eerlijk gezegd zelf ook. Dat er zo’n prachtige locatie verborgen ligt in Barneveld had ik niet verwacht. En zó dicht bij het station, wat ook een groot voordeel was. Onze gasten uit het Zuiden kwamen met de trein en liepen binnen 5 minuten naar binnen. Ook prettig was de mogelijkheid om beneden even om te kleden. Alle faciliteiten waren voorhanden.”

Bijeenkomst