Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Verrassende afscheidsreceptie

Trans World Radio – Nederland & België nam onlangs afscheid van directeur Bernard Oosterhoff. De organisatie is gevestigd op de eerste verdieping van Kasteel De Schaffelaar, dus over een receptielocatie hoefde men niet lang na te denken.

,,Het kasteel is een prachtige locatie om in gevestigd te zijn, maar in de zalen op de begane grond komen wij en zeker onze relaties vrijwel nooit”, vertelt Matthea Vrij van Trans World Radio (TWR). ,,Dat maakte de afscheidsreceptie extra bijzonder. Iedereen was erg onder de indruk van de prachtige ruimtes.” 

TWR verspreidt wereldwijd het evangelie door radio-uitzendingen in 230 talen. De nonprofitorganisatie kreeg enkele jaren geleden de mogelijkheid zich in het kasteel te vestigen tegen een aangepaste huursom, als tegenprestatie voor het renoveren van de eerste en tweede verdieping van het kasteel. Dat gebeurde met behulp van veel vrijwilligers. 

Naast de nodige dankwoordjes en cadeaus werd de afzwaaiend directeur getrakteerd op een verrassing. ,,Mensen uit onder meer India en China waarmee hij samengewerkt had, hadden een videoboodschap voor hem opgenomen. In het kasteel zijn een beamer en scherm aanwezig, waardoor we die aan hem konden tonen. Dat maakte veel indruk.”