Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

‘Een unieke locatie'

Het 50-jarig huwelijksfeest van Alie en Dirk Lam uit Hoevelaken? Dat werd een feest om nog lang van na te genieten.

“Ons eigen gezin is bescheiden in grootte’’, vertelt dochter Linda Kooijman, die de locatie samen met haar ouders uitzocht. “Maar mijn ouders hebben veel kennissen, vrienden, zakenrelaties en mensen van de kerk."

"Het leuke van Kasteel De Schaffelaar is dat je er alle ruimte hebt. Het was een gemêleerd gezelschap, dus mensen kennen elkaar ook lang niet allemaal. Leuk als je dan in wat verschillende ruimtes kunt zijn en niet zo bij elkaar op de lip zit. Dat geeft een heel ontspannen sfeer.

"
We werden uiterst hartelijk ontvangen met taartjes, thee en koffie en daarna een aantal leuke snacks en een klein buffet. Heel feestelijk en men zorgde ervoor dat er altijd wel wat lekkers was.” 

"Kasteel De Schaffelaar is zeker ook een goede locatie voor kinderen, vertelt Linda. “Vooral omdat het veel vrijheid biedt. Het was die dag geen mooi weer, maar anders is het helemaal ideaal natuurlijk dat je lekker naar buiten kunt gaan. Maar ook nu dat niet het geval was, konden we toch binnen alle kanten op. Dat is prettig.”

huwelijksfeest-alie-en-dirk-lam