Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Nieuws

Overige nieuwsberichten

Een onvergetelijke kasteelbruiloft

Hoe weet je of een trouwlocatie bij jullie past? Door zelf de sfeer te komen proeven en al je vragen te stellen. Pim en Ingrid uit Huissen namen een kijkje en waren meteen verkocht.

Lees meer

Top Trouwlocatie Route 2018

Op zondag 23 september heten wij bruidsparen van harte welkom om Kasteel De Schaffelaar te bezichtigen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Lees meer

Open Monumentendag 2018

Altijd al een keer binnen willen kijken in Kasteel De Schaffelaar? Dan is zaterdag 8 september, op Open Monumentendag, jouw kans!

Lees meer

Barneveldse haringparty 2018

Bijna vierhonderd vertegenwoordigers van belangenorganisaties hebben woensdag de jaarlijkse haringparty bijgewoond op Kasteel De Schaffelaar.

Lees meer

Trouwen op De Schaffelaar

Bruidsparen een onvergetelijke dag bezorgen. Dat is het streven van Roelinda Roelofsen, gastvrouw van Kasteel De Schaffelaar.

Lees meer

Trouwtrends 2018

Ga jij dit jaar trouwen? Dan ben je vast benieuwd naar de trouwtrends van 2018. Kasteel De Schaffelaar zet ze voor je op een rij! Ontdek ze hier.

Lees meer

Last minute trouwen

Last minute trouwen in Kasteel de Schaffelaar? Voor het bruidspaar Gerhard en Jolande Smit werd dat sprookje werkelijkheid.

Lees meer

Het kasteel in de prijzen

Toptrouwlocaties benoemt voor het zevende jaar op rij de populairste trouwlocaties van Nederland. Kasteel de Schaffelaar is hierbij in de top 3 populairste trouwlocaties van de provincie Gelderland geëindigd!

Lees meer

'Een perfecte locatie'

Het locatiebezoek aan Kasteel de Schaffelaar was een grote verrassing voor Remco Dreijer van Groenveld Vlees. Zo'n authentiek kasteel met een moderne inrichting had hij niet verwacht.

Lees meer

Ideale combi

Vlees en vis op de gril. Een heerlijke wijn in de hand. Zo ontspannen kan dineren op je bruiloft zijn, lieten Michiel en Simone zien. Het decor? Het gazon voor Kasteel De Schaffelaar. Dat was speciaal…

Lees meer