Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Nieuws

Overige nieuwsberichten

De bruiloft van Jurian en Marieke

Jurian en Marieke beleefden hun grote dag in trouwlocatie Kasteel de Schaffelaar. “De dag was heel snel voorbij, maar was prachtig!” vertelt Marieke.

Lees meer

De grote dag van Sander en Kim

Niet te formeel, maar wel sfeervol. Sander en Kim beleefden hun mooiste dag in Kasteel De Schaffelaar.

Lees meer

Open Toptrouwlocatie Route

Op zaterdag 26 januari heten wij toekomstige bruidsparen van harte welkom om Kasteel De Schaffelaar te bezichtigen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route.

Lees meer

Een geslaagd evenement in Kasteel De Schaffelaar

Congressen, recepties, vergaderingen en andere heugelijke momenten: Kasteel de Schaffelaar in Barneveld wordt steeds vaker geboekt voor zakelijke bijeenkomsten. ,,Nu is het moment om je eindejaarsevenement…

Lees meer

Een prachtige bruiloft in Kasteel De Schaffelaar

Dáár was het aanzoek waar je al jaren van droomde: Wil je met mij trouwen? Ja, ik wil! Dat is een felicitatie waard. Tegelijkertijd start ook een zoektocht: Hoe maken jullie van jullie geplande bruiloft…

Lees meer

Organiseer nu je eindejaarsevenement

Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar goed afsluiten? Dit is hét moment om het eindejaarsevenement te organiseren!

Lees meer

Open Monumentendag 2018

Altijd al een keer binnen willen kijken in Kasteel De Schaffelaar? Dan is zaterdag 8 september, op Open Monumentendag, jouw kans!

Lees meer

Barneveldse haringparty 2018

Bijna vierhonderd vertegenwoordigers van belangenorganisaties hebben woensdag de jaarlijkse haringparty bijgewoond op Kasteel De Schaffelaar.

Lees meer

Trouwen op De Schaffelaar

Bruidsparen een onvergetelijke dag bezorgen. Dat is het streven van Roelinda Roelofsen, gastvrouw van Kasteel De Schaffelaar.

Lees meer

Trouwtrends 2018

Ga jij dit jaar trouwen? Dan ben je vast benieuwd naar de trouwtrends van 2018. Kasteel De Schaffelaar zet ze voor je op een rij! Ontdek ze hier.

Lees meer