Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

Best Wedding Deal

~voor~

€6.250,-

Best Wedding Deal

Kasteel De Schaffelaar introduceert een speciale Best Wedding Deal met aantrekkelijke korting. Profiteer nu van een complete trouwdag voor slechts €6.250,00!

Huwelijksceremonie en receptie

Nadat alle gasten zijn gearriveerd via de oprijlaan van Kasteel De Schaffelaar staat er een feestelijk ontvangst klaar. Daarna gaat in onze trouwzaal de huwelijksceremonie van start. Na de trouwceremonie is er gelegenheid om de eerste felicitaties in ontvangst te nemen. Wij serveren jullie bruidstaart, met daarbij een feestelijk glas Prosecco. Aansluitend verzorgen wij een optionele borrel en is er tijd voor de fotoreportage.

Vraag informatie aan

Diner

Vervolgens nodigen wij jullie uit voor een overheerlijk dinerbuffet. De exacte invulling van het diner zal in een later stadium worden besproken. Onze chef-kok doet graag enkele suggesties! Een uitgeserveerd diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Feestavond

Na het diner zal de feestavond van start gaan. Jullie gasten kunnen onbeperkt dranken verkrijgen bij onze barpunten. Op de tafels plaatsen wij nootjes en zoute koekjes, daarbij serveren wij een koud en warm bittergarnituur bestaande uit 4 hapjes per persoon.

Leg jullie datum vast

Inhoud

- Op basis van 30 daggasten & 100 avondgasten
- Locatiehuur gehele dag
- Personeel
- Ceremonie opstelling
- Prosecco en bruidstaartservice
- Dinerbuffet
- Drankenarrangement tijdens diner
- Onbeperkt dranken tijdens feestavond
- Tafelgarnituur feestavond
- Hapjes feestavond (4 p.p.)


De totaalprijs is exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking en optionele extra’s. Vraag naar de voorwaarden.

Vraag informatie aan