Werkdagen tussen 09.00 en 17.30

Trouwen in Barneveld

~ Kasteel De Schaffelaar ~

Trouwen in Barneveld

Via de mooie oprijlaan komt je aan bij Kasteel De Schaffelaar; dé officiële trouwlocatie Barneveld. Je loopt over het landgoed naar het bordes. Drie treetjes op en de kasteeldeuren zwaaien open. Direct waan je jezelf in een sprookjeswereld. 

Reusachtige kroonluchters, stijlvolle haarden, sierlijke plafonds en zelfs een sterrenhemel; elke zaal en salon is een verrassing op zich. En wat een licht valt er binnen! Het interieur - met veel warme kleuren en natuurlijke materialen zoals fluweel, grof linnen en juten - komt er nog beter door tot zijn recht. Dit is een droomplek. Dit wordt jullie dag!

Neem contact op

Officiële trouwlocatie Barneveld

In Barneveld trouwen? Van fotoshoot tot ja-woord, van borrel tot receptie en van diner tot spetterend eindfeest; je kunt jullie huwelijksdag van begin tot eind vieren in Kasteel De Schaffelaar. Dat scheelt veel stress én reistijd op de mooiste dag van jullie leven. Door de verscheidenheid aan zalen is Kasteel De Schaffelaar zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen. En wat misschien nog wel het mooiste is van allemaal: het kasteel is voor één dag helemaal van jullie. In Barneveld trouwen is zo een droom die uitkomt! 

Ontdek de Best Wedding Deal

Mogelijkheden

Misschien heb je zelf al volop ideeën voor de indeling van jullie bruiloft. Anders helpen we je graag met tips en ideeën voor een onvergetelijke dag. Trouwen in Barneveld? Een borrel in de kasteelkelder of een toast met Prosecco en bruidstaart op jullie huwelijk in de kasteeltuin? Kies voor een ontspannen barbecue op het bordes, een buffet of een super chique uitgeserveerd diner? En sluiten de avond af met een spetterend feest!

Receptie  50 tot 450 personen
Diner 25 tot 150 personen
Buffet 25 tot 350 personen 
Feestavond 25 tot 450 personen
Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld Trouwen in Barneveld