Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

EEN FEEST

~ in ~

KASTEEL DE SCHAFFELAAR

Feest

Uw gasten komen één voor één via de oprijlaan over het landgoed aan bij het kasteel. Op het bordes heet u ze als een waar kasteelheer of kasteeldame van harte welkom. Binnen klinkt de muziek en fonkelen de kroonluchters. Dit wordt een onvergetelijk feest!

Of het nu gaat om verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest; Kasteel De Schaffelaar is de perfecte plek. Het kasteel is zowel geschikt voor kleine als grote gezelschappen. U kunt namelijk uw feest vieren in één van de sfeervolle zalen of alle ruimtes combineren en verspreid over het kasteel verschillende activiteiten aanbieden.  

Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest

Verschillende zalen en ruimtes

Het kasteel beschikt over een grote feestzaal met een dansvloer. De sterrenhemel, kroonluchters en de monumentale elementen vormen een prachtig decor voor bijvoorbeeld een DJ of band. Verder vindt u in het kasteel verschillende salons met sfeervolle zitjes. Borrelen? Dat kan aan de kasteelbar, de bar in de herenkamer of in onze trendy loungekelder. En bij mooi weer kunt u natuurlijk ook gebruik maken van het terras voor het kasteel en de kasteeltuin!

Capaciteit

Receptie   50 tot 450 personen
Diner  25 tot 150 personen
Buffet 25 tot 350 personen 
Feestavond 25 tot 450 personen

Catering, entertainment en activiteiten

Natuurlijk leggen we uw gasten tijdens het feest in de watten. Gebak met koffie om uw vingers bij af te likken. Kasteelwaardige hapjes bij een goed glas wijn. Of een luxe barbecue, een heerlijk buffet of een chique vijfgangendiner. Laat dat maar aan onze eigen cateringspecialisten over. Ook bieden we een breed scala aan activiteiten (van boogschieten tot segway rijden) en entertainment (van singersongwriters tot dj's) aan. We inspireren u graag met voorbeelden en denken mee over de perfecte invulling van uw feest.