Direct contact?  Bel 088 - 000 15 40

EEN FEEST

~ in ~

KASTEEL DE SCHAFFELAAR

Feest

De gasten komen één voor één via de oprijlaan over het landgoed aan bij Kasteel De Schaffelaar. Heet ze als een waar kasteelheer of kasteeldame op het bordes van harte welkom. Binnen klinkt de muziek en fonkelen de kroonluchters. Dit wordt een onvergetelijk feest!

Of het nu gaat om verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest; Kasteel De Schaffelaar is de perfecte plek. Het kasteel is zowel geschikt voor kleine als grote gezelschappen. Vier het feest in één van de sfeervolle feestzalen of combineer diverse ruimtes met verschillende activiteiten door het hele kasteel.

Neem contact op
Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest Feest

Verschillende feestzalen en ruimtes

Kasteel De Schaffelaar beschikt over een grote feestzaal met een dansvloer. De sterrenhemel, kroonluchters en de monumentale elementen vormen een prachtig decor voor bijvoorbeeld een DJ of band. Of geniet van een borrel in één van de salons met sfeervolle zitjes. Toosten? Dat kan aan de kasteelbar, de bar in de herenkamer of in onze trendy loungekelder. En bij mooi weer is natuurlijk het terras en de kasteeltuin beschikbaar!

Ontdek de Best Party Deal

Catering en activiteiten

Natuurlijk leggen we alle gasten tijdens het feest in de watten. Gebak met koffie om de vingers bij af te likken. Kasteelwaardige hapjes bij een goed glas wijn. Of een luxe barbecue, een heerlijk buffet of een chique vijfgangendiner. Laat dat maar aan onze eigen cateringspecialisten over. Ook bieden we een breed scala aan activiteiten (van boogschieten tot segway rijden) en entertainment (van singersongwriters tot dj's) aan. We inspireren jullie graag met voorbeelden en denken mee over de perfecte invulling van jullie feest. 

Capaciteit

Receptie   50 tot 450 personen
Diner  25 tot 150 personen
Buffet 25 tot 350 personen 
Feestavond 25 tot 450 personen